Rólunk írták!

Tisztelt Kardirex!
Szerencsére még nem sokat voltam kórházban, de ez az ellátás és gondozás, amit itt kaptam, maximális elégedettségemre szolgál!
Mindenki nagyon kedves és segítőkész volt, az altatóorvostól kezdve a nővéreken és a műtősfiún keresztül egészen a recepciósokig. Természetesen a kezelőorvosomról nem is beszélve!
Az étkezés, tisztaság pedig mint egy szállodában, ha nem lett volna a műtét, úgy éreztem volna magam, mintha egy hotelben lettem volna egy kis pihenésen. Még egyszer nagyon köszönöm!
Remélem nem kell újra jönnöm, de csak a műtét miatt írom ezt. Tökéletes volt minden! Köszönöm!
M.B.A. , 2018-12-01
Tisztelt Kardiex!
Maximálisan elégedett voltam a fentiek (szolgáltatás, operáló orvos, műtéti team, nővérszolgálat, ellátás étkeztetés, tisztaság) mindegyikével!
H. G. , 2018-11-24
A teljes szolgáltatás rendkívül magas szintű, maximálisan elégedett vagyok Dr. Füzi Zsuzsanna főorvos asszony, a műtéti team munkájával, a nővérszolgálattal az ellátással és a tisztasággal. Köszönöm munkájukat.
Tisztelettel:
Sas Eszter , 2018-11-16
A Kardirex minden munkatársával és a munkájukkal, kedvességükkel elégedett voltam. Operáló orvosom Dr. Jámbor Gergely figyelmességével és szakértelmével is meg voltam elégedve.
Köszönöm áldozatos munkájukat.
K. O-né , 2018-10-24
Szolgáltatás: Teljesen elégedett vagyok, valóban mindent megkaptam, még meglepetést is pl. fogkefe-fogkrém, melyekre egyáltalán nem gondoltam.
Operáló orvos: korrekt ellátás, teljes körű tájékoztatás a műtéttel és az utáni feladatokkal kapcsolatban. Egyenes, tiszta, emberséges kapcsolattartás a beteggel.
Műtéti team: rutinos, pontos, összeszokott, félő beteggel szemben emberséges-nyugtató magatartás.
Altatóorvos: kemény határozottsága, teljes körű tájékoztatása, kapcsolata a betegével példás.
Nővérszolgálat-ellátás: udvariasak, teljes körűen biztosítják a szükséges ellátást, sűrűn ellenőrzik a beteget, minden kérdésre türelemmel válaszolnak. Köszönöm a munkájukat. Meglepetés: otthonomban első napon telefonos megkeresés - állapotom utáni érdeklődés. Nagyon meglepett és jólesett.
Étkezés: szállodai szintű, szuper étkezés, a gyümölcstea kitűnő. Jómagam a bőséges reggelinek csak a felével bírtam el.
Tisztaság: Tipi-topi. Dicséret a takarító személyzetnek (pedig én elég rendmániás vagyok)
Köszönöm a gondoskodást!
B. Z. , 2018-10-24
Mindennel maximálisan elégedett vagyok. Köszönöm Dr. Vasas Norbert főorvosnak a sikeres műtétet, mindent megtesz a gyógyulásom érdekében. Nagyon kedves, profi, precíz orvos. Köszönöm Dr. Cselovszki Éva aneszteziológusnak a kiváló altatást, maximálisan támogató, odafigyelő munkáját.
Ez egy profi csapat, a legjobb kezekben voltam. A műtéti team felkészültsége, hozzáállása kiváló.
A nővérek kedvesek, támogatóak, munkájuk osztályon felüli. A tisztaság kifogástalan.
Ez az igazi betegközpontú ellátás. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Köszönöm!
T. J-né , 2018-10-24
A legjobb döntést hoztam, amikor a Kardirex Egynapos Sebészeti Centrumát választottam. Az orvosszakmai tudásuk magas, megbízható. A műtét előkészítésénél tökéletesen a beteg a legfontosabb. A nővérek határtalanul kedvesek voltak, így az ott töltött idő alatt jó érzés és nyugalom töltött el. Az ellátás és tisztaság hotelminőségű. Tökéletesen elégedett és nagyon hálás vagyok az ott dolgozóknak kedvességükért, hozzáállásukért és magas szintű szakmai tudásukért.
T. J. , 2018-10-23
Teljes elégedettséggel töltött el az egy nap, amit önöknél töltöttem. Pontosak, kedvesek, mosolygósak.
Anonim , 2018-10-18
Mindennel maximálisan elégedett vagyok.
S-né H. A. , 2018-10-18
Nagyon köszönjük. Az orvossal, az ellátással is nagyon elégedettek voltunk. A tisztaság, a nővérek munkája osztályon felüli.
G.L-né , 2018-10-14

Írjon a vendégkönyvünkbe!

 
 
 
 
 
 
A * csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
Az email címét nem tesszük közzé.
Biztonsági okokból az IP címét (52.87.253.202) tároljuk.
Hozzászólása az Adminisztrátor felülvizsgálata után lesz látható.
Fenntartjuk a jogot a hozzászólása szerkesztéséhez, törléséhez és a közzététel megtagadásához.

MENU
×
MENU