Rólunk írták!

904 entries.
Maximálisan elégedett vagyok a műtétemet megelőző kivizsgálás folyamatával és az osztályon tartózkodásom alatt tapasztalt körülményekkel is. Minden tekintetben magas színvonalú, jól szervezett ellátást kaptam.
Szilágyi György , 2021-12-19
2021.november 4.-én mellnagyobbító műtétem volt a klinikán. Dr.Kocsis Andrea doktornő műtött. Itt is szeretném megköszönni az egész "stábnak" azt a mérhetetlen odafigyelést, kedvességet, segítőkészséget amit kaptam. Figyelték minden kérésemet, mozdulatomat. Tényleg nagyon köszönöm még egyszer!!!!
Schottner Boglárka , 2021-12-18
Köszönöm! Maximálisan elégedett voltam. Az előzetes vizsgálatok, a műtét előtti fogadás, az adminisztráció gyorsan, szakszerűen történt. Műtéti előkészítésem, a műtét is magas színvonalon történt, betegre, egyéni megoldásra szabottan. Köszönöm! Az ápolás is figyelmes, udavarias volt. Ellátás is , már inkább túl jó is. Üzentem is haza, maradnék még pár napot! 🙂
Sz. Gy. , 2021-11-13
Szeretném kifejezni (talán a szavak ereje is kevés) maximális hálámat a műtő főorvosomnak, Dr. Győrffy Lajos úrnak, a nővéreknek, akik szüntelenül figyeltek , lesték minden mozudulatomat. Mónika és Kati nővérekkel volt a legtöbb kapcsolatom, emberségből több mint jeles! Születésnapom töltöttem itt, az 56.-at, de talán életem legszebb napja volt. Hála és köszönet az egész stábnak.
K. T. , 2021-11-10
Maximálisan elégedett vagyok a fiygelmes, kedves és profi szolgáltatással, amit az intézménytől kaptam. Tiszta szívvel fogom ajánlani az ismerőseimnek. Sok szeretettel gondolok, az intézmény minden dolgozójára és köszönöm a szeretetteljes munkájukat.
P. J. , 2021-11-10
Nagyon elégedett voltam a szolgáltatással. Lelkiismeretes, nagy szaktudású volt a választott orvosom, örülök, hogy őt választottam, csak ajánlani tudom. A műtéti team és a nővérek munkájával is teljesen elégedett vagyok. Mindenki nagyon kedves, segítőkész volt, sosem gondoltam volna, hogy egy műtétről lehet pozitív élménnyel távozni. Úgy éreztem magam, mint egy wellness központban. Az ellátás, étkezés és a tisztaság is tökéletes volt. Ha még műtétre szánom rá magam, biztos, hogy Önöket választom. Köszönöm a munkájukat!
R.K.L. , 2021-11-10
Profizmus, diszkréció, maximális figyelem. Egy műtéthez rengeteg kellemetlen helyzet, ézet társulhat. Köszönöm, hogy nekem egyet sem kellett átélnem!
M. K. , 2021-11-10
Professzionális hozzáállás, csodálatos környezet. Az orvosok, nővérek nagyon kedvesek és segítőkészek. Makulátlan tisztaság, a reggeli is elsőosztályú. Támogató környezet minden téren. Köszönöm, hogy ilyen közegben gyógyulhattam!
A. F. , 2021-11-09
Teljes mértékig elégedett vagyok, Németh Zsuzsanna doktornő nagyon kedves, ügyes, jó orvos. A nővérek és a személyzet segítőkész és kedves. Az ellátás és az étkeztetés kifogásolhatatlan és nagyon profi. Tisztaság is rendben, nem volt semmire panasz, gondoltak mindenre.
M. F. , 2021-11-09
Vállműtétem utáni órákban szörnyű fájdalmakkal ébrendtem, de estére már jobb volt. Le a kalappal a nővérek előtt és a takarító személyzet előtt is. Köszönöm az orvosoknak figyelemreméltó hozzáállásukat is. Nagyon elégedett voltam mindennel. Sok segítséget és állandó hozzáértő figyelmet kaptam mindenkitől, amit csak köszönni tudok. Pozitív tapasztalatokkal, osztályon felüli ellátással, tanácsokkal távoztam a sebészeti centrumból.
G. E. , 2021-11-07

Írjon a vendégkönyvünkbe!

 
 
 
 
 
A * csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
Az email címét nem tesszük közzé.
Biztonsági okokból az IP címét (3.236.52.68) tároljuk.
Hozzászólása az Adminisztrátor felülvizsgálata után lesz látható.
Fenntartjuk a jogot a hozzászólása szerkesztéséhez, törléséhez és a közzététel megtagadásához.