Rólunk írták!

Teljes mértékben elégedett voltam az altatóorvos, a vizsgálatot végző orvos a nővérek elhivatott és lelkiismeretes munkájával.
B.Zs. , 2017-11-08
Előzetes konzultáció - mely a teljes részletekig korrekt volt - után 2017. 11.02-án került sor köldöksérv műtétemre a sebészeti centrumban. A felvétel és az előkészítés rendkívül előzékeny és megnyugtató hatású volt számomra. Az operáló főorvos úrnak külön köszönet a precíz munkáért és az első konzultációtól az elbocsájtásig - mely napi többszöri vizsgálat volt - végzett munkájáért. A centrum teljes személyzete rendkívül betegbarát, amely nagyon jólesett és köszönet érte. Az osztály felszereltsége, tisztasága egy jó hotel szintű. Maximális elégedettségem után teljesen jó szívvel fogom minden rászorulónak ajánlani ezt a sebészeti centrumot.
T.Gy. , 2017-11-02
Teljes mértékben elégedett voltam.
Köszönet az orvosnak, az ápoló személyzetnek.
Sz. Á-né , 2017-10-30
Maximálisan elégedett voltam mindennel. Az operáló orvosom munkája nagy felkészültségről tanúskodott (Nagyon bíztam benne!) Az operáló team tökéletesen látta el a feladatát. A nővérek aranyosak és készségesek voltak.
Köszönök mindent!
H. L. , 2017-10-27
Maximálisan elégedett voltam a sebészeti centrum által nyújtott szolgáltatásokkal. Mindenki nagyon figyelmes, segítőkész, odaadó volt. Végtelenül hálás vagyok magáért a lehetőségért is, hogy gyorsan, szakszerű és modern ellátásban részesülhettem és nem kellett sokat várnom a műtéti beavatkozásra. Nagyon jó érzés volt szakavatott kezek közé kerülnöm, úgy mint az altatóorvos lelkiismeretes, alapos vizsgálata műtét előtt, szakorvosom precizitása, műtét kivitelezéséért felelős team gondossága, nem beszélve a műtét utáni hozzáállásról, úgy mint a nővérek támogatása minden apró mozdulatom elvégzése érdekében (felkelés, illemhelyre eljutás). Még egyszer nagyon szépen köszönöm a csodálatos team munkáját.
F. L-né , 2017-10-25
2017. 10. 17-én mellnagyobbító műtéten estem át Dr. Győrffy Lajos doktor úr keze által. Budapestről utaztam, hogy a doktor úrhoz jöjjek, mert csak kiváló dolgokat hallottam róla mind szakmai, mind emberi szempontból. Nem csalódtam! A doktor úr nagyon kedves és megnyugtató, teljesen biztonságban éreztem magam a kezei között és a végeredmény is tökéletes lett. A sebészeti centrum mesés! A nővérkék, az altatóorvos és a személyzet minden tagja rendkívül kedves, figyelmes, naponta többször jönnek, ellenőrzik, minden rendben van-e, jól vagyok-e. A szoba, amelyben elhelyeztek, vetekszik egy szuper szálloda szobájával, design-os, tiszta, étlapról tudtam vacsorát rendelni és még a speciális étkezési igényemre is figyeltek. Távozásomkor elláttak a szükséges gyógyszerekkel és ruhadarabokkal. Másnap már otthon telefonon hívtak, hogy érzem magam, nincs-e panaszom. Ilyen minőségi orvosi ellátással sehol sem találkoztam! Maximálisan elégedett vagyok mindennel és nagyon örülök, hogy a Kardirex Sebészeti Centrumát és Győrffy doktor urat választottam! Nagyon szépen köszönök mindent! 🙂
V. D. , 2017-10-24
Igen, elégedett voltam a tájékoztatással és az ellátással is. Mindenki nagyon kedves volt hozzám. Köszönöm szépen!
További sok sikert kívánok a munkájukhoz!
P-né I. A. , 2017-10-19
Maximálisan meg vagyok elégedve a teljes személyzet munkájával. Mindenki nagyon barátságos, megértő és segítőkész volt mind szakmailag, mind pedig emberileg. A csapat remekül oldotta a műtéttel és az altatással kapcsolatos szorongásaimat.
Talán furcsán hangzik, de kifejezetten jól és kellemesen éreztem magam, az összetett műtéti beavatkozás és az altatás mellett is szanatórium-jellegű pihenésként éltem meg az itt töltött időt. Ha valamilyen okból kifolyólag maradnom kellett volna az intézetben, még azt is jó hírként fogadtam volna. Korábban másik intézetben végeztek már rajtam hasonló beavatkozást, így rendelkezem összehasonlítási alappal. Bátran állítom, hogy a KARDIREX-ben kaptam a legjobb szolgáltatást, ellátást és érzelmi támogatást. Ezt igazolja a gyors és fájdalommentes gyógyulásom is. NAGYON KÖSZÖNÖM mindenkinek a fáradtságos és odaadó munkáját.
M. E. , 2017-10-19
Maximálisan elégedett vagyok az összes szolgáltatással, amit kaptam. A személyzetre vonatkozóan nem szeretnék név szerint vonatkoztatni, úgy gondolom, mindenki emberileg és szakmailag odatette magát. Élmény lehet egy ilyen "szakmai stábbal" dolgozni, és minden betegnek ezeket a körülményeket kívánom, amit itt átélhettem.
Köszönöm a munkát és a törődést!
D. T. , 2017-10-12
A sebészeti centrumban - nem is tudom, hogy fogalmazzam meg, mert én még olyan kórházban nem voltam, ahol ennyire odafigyeltek a betegekre - nem tudtam, hogy kórházban vagyok, vagy egy 5 csillagos szállodában. A kezelőorvosomnak, Dr. Kövesi Zsoltnak hálás vagyok. Amit más 20 év alatt nem tudott rendbe tenni, ő a műtéttel rövid idő alatt rendbe tette. 20 éve vagyok leszázalékolva, azóta szenvedek a lábaimmal, trombózis gyanújával, fekélyekkel az alsó lábszáraimon és ez nagy fájdalommal járt. Ez a doktorúrnak köszönhetően megszűnt. Még meg kell említenem Dr. Cselovszki Éva Mária doktornőt, aki ugyancsak sokat segített és végtelenül kedves. Az ápolónőkből árad a kedvesség, lesik a beteg kívánságát, ott vannak a betegek mellett. Az étkezés, a tisztaság kiváló-kiváló, nem is lehet elégszer hangsúlyozni, hogy minden nagyon-nagyon kiváló. Röviden ennyit szerettem volna, még tudnék írni nagyon sok jót, amit sajnos máshol Magyarországon nem tapasztaltam. A legeslegnagyobb hálával és köszönettel tartozom mindenkinek, aki körülöttem volt, az orvosomnak, az ápolóknak és mindenkinek, aki hozzá segített, hogy 20 év után talpra tudjak állni.
Tisztelet és köszönet mindenkinek!
K. Cs. , 2017-10-11

Írjon a vendégkönyvünkbe!

 
 
 
 
 
 
A * csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
Az email címét nem tesszük közzé.
Biztonsági okokból az IP címét (23.20.162.200) tároljuk.
Hozzászólása az Adminisztrátor felülvizsgálata után lesz látható.
Fenntartjuk a jogot a hozzászólása szerkesztéséhez, törléséhez és a közzététel megtagadásához.

MENU
×
MENU