Rólunk írták!

726 entries.
Már az előzetes orvosi vizsgálatok alkalmával bizalom alakult ki bennem a műtétet végző Dr. Kövesi Zsolt és az altatóorvosom iránt. Elégedett voltam a műtéti team munkájával és a kedves, segítőkész nővérszolgálattal egyaránt. A szoba kellemes, tiszta, megnyugtató a lábadozó betegek számára. Az étkezés bőséges és választékos. Biztosan ajánlani fogom a Kardirex-et barátaimnak ismerőseimnek.
Sas Eszter , 2020-03-25
A sebészeti centrum munkájával teljes mértékben elégedettek vagyunk. A magas színvonalú ellátás mellett mindenki nagyon kedves, segítőkész. Minden segítséget, tájékoztatást megkaptunk. Az ellátás, étkezés, tisztaság felülmúlta elvárásaimat. Nagyon köszönünk mindent, hálásak vagyunk a segítségért.
Sas Eszter , 2020-03-25
Maximálisan elégedett voltam minden szolgáltatással.
P. D-né , 2020-03-16
Minden a legnagyobb rendben volt. Nagyon kedves volt mindenki!
Anonim , 2020-03-13
A műtéttel kapcsolatos tájékoztatás, valamint a műtétre való felkészítés kiváló szintén megtörtént. Megítélésem szerint mind emberileg, mind szakmailag felkészültek a kollégák. Az ellátás színvonala, a tisztaság példaértékű.
Anonim , 2020-03-12
2020. március 9-én voltam gyomor- és béltükrözésen. Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatással, az orvosokkal, Dr. Füzi Zsuzsanna doktornővel, nagyon lelkiismeretes, nagyon kedves. Az ápolónők, asszisztensek nagyon segítőkészek, kedvesek. Köszönöm nekik! Mind az ellátás, mind a tisztaság, a helyiségek maximális rendezettsége kiváló volt.Csak ajánlani tudom mindenkinek. Ha problémám lesz a jövőben, ismét Önökhöz fordulok. Köszönöm a maximális kiszolgálást, ellátást.
B. F-né , 2020-03-09
A legjobb ellátásban volt részem a műtét előtti vizsgálatok és a műtét utáni ellátás során. A nővérek kedvessége, hozzáállása számomra nagyon szimpatikus volt. Az étkezéssel és a tisztasággal is nagyon elégedett voltam. Köszönöm a magas szintű ellátást!
B. B. , 2020-03-09
Mindennel tökéletesen elégedett voltam. Csak ajánlani tudom a helyet! Dr. Szepesváry Zsolt főorvos úr mind a konzultációnál, mind a műtétnél nagyon készséges és szakszerű volt.
T.P. , 2020-03-05
Teljes egészében mindennel elégedett voltam, a műtét előtt segítőkészek voltak, telefonon keresztül is a recepciós hölgyek. Dr. Győrffy Lajos doktor úr is segítőkész volt, tökéletes munkát végzett! A nővérek nagyon kedvesek, aranyosak voltak! Ha újra műtétre kerülne a sor, biztosan a Kardirex-et választom!
H. Sz. , 2020-03-02
Lágyéksérv műtétre feküdtem be az intézetbe. Az orvosok és az ápolók már a műtétet megelőzően, a vizsgálatok alatt is közvetlenek, kedvesek voltak. A műtét alatt minden rendben volt. Minden szükséges információt és útmutatást megkaptam mind a műtét előtt, mind pedig a gyógyulási időre vonatkozóan. A kórtermek tiszták, rendezettek, a nővérek és ápolók pedig maximálisan segítőkészek. A gyógyulásom alatt többször is érdeklődtek telefonon az állapotom felől. Teljes mértékben elégedett vagyok a nyújtott szolgáltatásokkal!
S. T. , 2020-02-27

Írjon a vendégkönyvünkbe!

 
 
 
 
 
A * csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
Az email címét nem tesszük közzé.
Biztonsági okokból az IP címét (3.231.25.104) tároljuk.
Hozzászólása az Adminisztrátor felülvizsgálata után lesz látható.
Fenntartjuk a jogot a hozzászólása szerkesztéséhez, törléséhez és a közzététel megtagadásához.