Rólunk írták!

885 entries.
A műtéti team felkészülten várt és látott el. A nővérek figyelmesek, kedvesek, közvetlenek, segítőkészek voltak. Viselkedésük feszültségoldó, izgalomoldó hatással volt rám. Az operáló orvos a műtétet fájdalommentesen, megfelelően előkészítve hajtotta végre. Közérthetően, a szükséges mértékben és megfelelő részletességgel tájékoztatott a várható beavatkozásokról. A tisztaság, a steril körülmény biztosítva volt. Terjeszteni fogom jó hírüket!
H. L. , 2021-05-26
E pár sorommal szeretném megköszönni az Önök által nyújtott szolgáltatásokat az operáló orvosommal, a műtéti team munkájával, a nővérszolgálattal, ellátással, étkeztetéssel, tisztasággal kapcsolatban. Szavakkal alig lehet leírni azt a sok jót és kedvességet, amiben részem volt. Kizárólag pozitív tapasztalattal távoztam a Kardirex Egynapos Sebészeti Centrumából.
H-né , 2021-05-25
Mindennel tejesen meg voltunk elégedve. A környezet tiszta volt. A személyzet is kifogástalan munkát végzett. Segítőkészek voltak, kérdéseimre kaptam választ. Gördülékenyen ment minden. Köszönöm a munkájukat!
K. J. , 2021-05-25
A műtét során maximális odaadást és segítségnyújtást tapasztaltam min az orvosi mind a műtéti team munkájával kapcsolatban. Nyőgér doktor úrnak külön köszönetem a lelkiismeretes hozzáállásáért. A nővérek figyelmesek, kedvesek és segítőkészek voltak. Az ellátás és a tisztaság osztályon felüli volt. Mindnyájuknak köszönöm az odaadó segítségnyújtást.
L. A. , 2021-05-25
Rövid időn belül kétszer is páciensük voltam. Maximálisan meg voltam elégedve az időpontok korrekt betartásával, a nővérek kedvességével, az ellátással és nem utolsó sorban az orvosok szakmai és emberi hozzáállásával. Köszönöm!
M. L. , 2021-05-19
Egy sérülés, betegség folytán kiszolgáltatott helyzetbe került ember számára megfizethetetlen az, ha kedvesen, megértően szakszerűen fordulnak felé. A szolgáltatást nem tudom külön személyenként értékelni, hiszen érezhető volt rövid itt tartózkodásom alatt is, hogy ez csapatmunka. Kedvesen, mosolyogva (nem morogva!), tempósan (nem kapkodva!) végezte mindenki profin a munkáját. Biztonságban éreztem magam a Kardirexben és a folyamatos emberi nyelvre fordított felvilágosítás is sokat tompított a félelemérzetemen. Köszönöm a jól végzett szakmai munkáját minden dolgozónak! További jó egészséget kívánok Önöknek!
T. A. , 2021-05-12
Teljesen meg voltam elégedve. A nővérek nagyon kedvesek voltak. Rendkívül színvonalas ellátásban részesültem.
Anonim , 2021-05-12
Az egynapos sebészeten való tartózkodásom inkább volt egy wellness hétvége, mint kórházi tartózkodás. Mindennel nagyon elégedett voltam. Mindenki kedves és segítőkész volt. Egészségügyi dolgozóként úgy vélem, hogy egy mosollyal, nevetéssel testet, lelket gyógyítani lehet. Ezt is megkaptam Győrffy doktor úrtól. Külön köszönet érte!
Zakály Katalin , 2021-05-11
Csillagos Ötös. Minden szempontból. (heart emoji)
C. B. , 2021-05-11
A május 5-én elvégzett meniscus-műtétem (jobb térd) kapcsán a következőket teszem közzé: - rendkívül udvarias személyzet - magas fokú felkészültség - nyugati színvonalú berendezés, műszerezettség - kiváló orvosok - külön köszönet Dr. Horváth Péternek! - szakképzett nővérek és ápolók - problémamentes altatás és érzéstelenítés Ha tehetem, következő alkalommal is ezt a centrumot fogom választani!
T.L. , 2021-05-10

Írjon a vendégkönyvünkbe!

 
 
 
 
 
A * csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
Az email címét nem tesszük közzé.
Biztonsági okokból az IP címét (3.239.2.222) tároljuk.
Hozzászólása az Adminisztrátor felülvizsgálata után lesz látható.
Fenntartjuk a jogot a hozzászólása szerkesztéséhez, törléséhez és a közzététel megtagadásához.