Rólunk írták!

651 entries.
2019. 07.09-én feküdtem be az egynapos sebészeti osztályra, ahol mellplasztikai műtéten vettem részt. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel. Dr. Győrffy Lajos rendkívül szimpatikus, kedves, segítőkész és profi. A nővérek az elejétől nagyon kedvesek voltak, nyugtattak, sokat segítettek a műtét előtt és után is. A műtéti teamről is csak jókat tudok mondani, próbálták elterelni a gondolataimat és nagyon jól éreztem magam még a műtőasztalon is, jó hangulat volt, kellemes környezet. Az ellátással maximálisan elégedett voltam, tiszta környezet, szoba, kedves, megértő emberek vettek körül. Az étkezéssel kapcsolatban külön köszönöm, hogy figyeltek a speciális igényeimre. Mindennel meg voltam elégedve, csak ajánlani tudom mindenkinek! Köszönettel:
Sz.M.L. , 2019-07-17
Mindennel nagyon meg voltam elégedve. A nővérek hozzáállása és segítőkészsége maximálisan támogatta a gyógyulásom és felépülésem. Köszönet!!!
Anonim , 2019-07-17
Magas szintű szakmai felkészültség. Alapos, érthető tájékoztatás. Kedves, emberséges nővéri szolgálat. Bőséges étkezés, folyadékellátás, tökéletes higiénia.
K.M. , 2019-07-17
Mindennel elégedett voltam, a szolgáltatással, az orvossal, a műtéti csapattal, a nővérszolgálat segítőkészségével, a tisztasággal és az ellátással.
D.E. , 2019-07-17
Teljes mértékben elégedett voltam a Kardirex által nyújtott szolgáltatással. Félve érkeztem, de az ápolók és az orvosok kiváló kommunikációja, humorérzéke feledtették velem az aggodalmaim. Kedves, aranyos, segítőkész a csapat, de ez egy ilyen kaliberű intézménytől elvárható. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy ide kerültem.
V.P. , 2019-07-17
Tisztelt Kardirex! Köszönöm figyelmességüket, pontosságukat, kedvességüket, gyorsaságukat, amelyet a műtétem során és a vizsgálatok során az Önök intézményében tapasztaltam. Nem beszélve a tisztaságról, maik elengedhetetlen. Megköszönöm mindazt, amit a belépéstől a műtétig végeztek a munkatársaik, ami könnyebbé tette gyógyulásomat. További jó munkát kívánok!
T-né K.E. , 2019-07-08
Elégedett voltam minden szolgáltatással, ami érintett a műtét előtt és után. Kifejezetten kedvesek voltak, odafigyeltek rám és érdeklődtek az állapotomról így komfortosabban éreztem magam.
H.M. , 2019-07-03
Kifogástalan a szolgáltatás, korrekt és kielégítő műtét előtt tájékoztatás és kiváló műtéti team. A nővérek kedvesek, szolgálatkészek. Mindenkinek csak ajánlani tudom, akinek szüksége van rá.
B.I. , 2019-06-27
A Kardirex szolgáltatásával, az operáló orvossal, a műtéti teammel maximálisan elégedett voltam. Külön köszönet a nővérszolgálatnak, figyelmességükért, kedvességükért, segítőkészségükért. Elégedetten távoztam!
Anonim , 2019-06-20
Maximálisan meg voltam elégedve az operáló orvos és a műtéti csapat, nővérszolgálat munkájával. Szóval 10-es skálán mindenért maximális pontot adnék. KÖSZÖNÖM!!!
B.F-né , 2019-06-18

Írjon a vendégkönyvünkbe!

 
 
 
 
 
A * csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
Az email címét nem tesszük közzé.
Biztonsági okokból az IP címét (3.233.217.242) tároljuk.
Hozzászólása az Adminisztrátor felülvizsgálata után lesz látható.
Fenntartjuk a jogot a hozzászólása szerkesztéséhez, törléséhez és a közzététel megtagadásához.