Rólunk írták!

Professzionális ellátásban részesültem, mind az orvos, mind a team és a nővérek is nagyban hozzájárultak kedvességükkel ahhoz, hogy a körülményekhez képest kellemesen érezzem magam.
A mosoly fél gyógyulás!
Köszönöm.
Ny. M. K. , 2017-09-13
Nővérek kedvesek, segítőkészek voltak.
Az orvosom határozott, szakszerű de egy kicsit szűkszavú volt. Minden kérdésemre megkaptam viszont a választ.
Összességében profi csapattal és kiszolgálással találkoztam.
G.L. , 2017-09-08
Minden szempontból kitűnő körülmények között, nagyon jó ellátásban részesültem. Mindent köszönök a Kardirex csapatának!
D. J. A. , 2017-09-07
Teljes mértékben elégedett voltam a szolgáltatással, operáló orvossal, műtéti team munkájával, segítőkészségével. Minden kérdésemre felvilágosítást kaptam. Étkezést nem kellett igénybe venni, de az apró kedvesség (tea, nasi) jól esett.
Köszönettel:
H.A.-né , 2017-09-05
Tökéletesen működik minden. Operáló orvos és a műtéti team mindent megtett a térdem műtéténél. Nővérek odafigyelő szolgálatát is köszönöm.
P.R. , 2017-09-01
Az előkészületek, a felkészítés, a műtét minden résztvevője és a környezet kifogástalan volt.
Cs. A. P. , 2017-08-31
Kedves Kardirex!

Egynapos ott tartózkodásom alatt nagyon, de nagyon elégedett voltam mindennel és mindenkivel! Színvonalas az ellátás és segítőkész csapattal volt részem megismerkedni.
Köszönöm munkájukat!
M.N.É. , 2017-08-31
Mindennel együttesen maximálisan elégedett voltam. Korábban már hallottam a Kardirexről, amelyek egyértelműen meggyőztek, hogy Önöket válasszam. Köszönöm a magas szintű szolgáltatást!
Anonim , 2017-08-30
A műtét előtt is részletes felvilágosítást kaptam. Bármilyen kérdésem volt, mindenre választ kaptam. Orvosommal nagyon elégedett voltam. A nővérek kedvesek, segítőkészek. Az ellátás kifogástalan. Ételek bőségesek és nagyon ízletesek voltak.
Rend, tisztaság, kellemes légkör. Szinte úgy éreztem magam, mintha egy hotelben lennék. Teljes elégedettséggel fogom ajánlani!
B. Gy. , 2017-08-29
Mindennel százszázalékosan meg voltam elégedve. Győrffy Lajos doktor úr egy csodadoktor. Csak ajánlani tudom bárkinek ezt a klinikát. Nagyon szépen köszönöm a nővérek munkáját. Mindenki nagyon barátságos, segítőkész. Nagyon sok műtéten estem át, de ilyen barátságos orvossal, altatóorvossal és ápolókkal még nem találkoztam. Nagyon hálás vagyok mindenért. Nagyon-nagyon köszönök mindent!
L.M , 2017-08-29

Írjon a vendégkönyvünkbe!

 
 
 
 
 
 
A * csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
Az email címét nem tesszük közzé.
Biztonsági okokból az IP címét (54.159.64.172) tároljuk.
Hozzászólása az Adminisztrátor felülvizsgálata után lesz látható.
Fenntartjuk a jogot a hozzászólása szerkesztéséhez, törléséhez és a közzététel megtagadásához.

MENU
×
MENU