Rólunk írták!

Túl kevés idő telt el a műtét utáni eredmény megtapasztalásához, de remélem, hogy gyógyulásom ugyanolyan remek lesz, mint amilyen tökéletes szolgáltatásban részesültem. Kitűnő a sebész orvos (Dr. Balogh Péter), az asszisztensek, személyi ápolók (Kata nővérhez volt szerencsém) és a búcsúzási stílus is meghökkentően emberi és személyes volt. Ezt a magas fokon nyújtott segítséget kívánom minden embertársamnak, és kívánom, hogy a továbbiakban megtartani is tudják.
Ahogy kísérő fiam mondta: "Miért nem lehet ezt mindenhol bevezetni."
Hálával:
M. V. , 2017-05-15
Tisztelt Sebészeti Centrum!
Nagyon szépen köszönöm, mindennel nagyon elégedett voltam a köldöksérv műtétemből kifolyólag az egynapos sebészeten!
Minden megtervezve, zökkenőmentesen történt. Tájékoztattak mindenről, kérdéseimre barátságos és kielégítő választ kaptam orvosaimtól. Kedves és tisztelettudó nővérek vettek körbe. Tisztaság volt és nagyon tetszett, hogy nem zsúfolt és nyugalom vett körül. Olyan ellátást kaptam, amivel nagyon elégedett voltam.
Tisztelettel, köszönettel:
D-né. V. A. , 2017-05-08
Maximális az elégedettségem! 🙂
Köszönet és tisztelet minden kedves kollégájuknak, lelkiismeretes és áldozatos munkájukért!!!
G.B. , 2017-05-05
Nagyon elégedett voltam az egész team munkájával, beleértve a szolgáltatást is. Kedves hozzáállásuk a beteghez annyira megnyugtató volt, hogy a műtéti izgalom szinte elfelejtődött.
Köszönettel tartozom Főorvos úrnak, a műtős és ápoló személyzetnek és az elegáns kórteremnek!
Jó munkát, jó hangulatot kívánok!
Dr. H.P.-né , 2017-05-05
Nagyon elégedett vagyok! Dr. Vasas Norbert főorvos úr műtött köldöksérvvel. Alapos, mindenről tájékoztatott részletesen a műtét előtt és után is. Úgy gondolom, a lehető legjobb kezekben voltam, örülök, hogy a Kardirex Egynapos Sebészetet választottam! Igazán profi csapat dolgozik a műtőben is és a nővérek is nagyon segítőkészek és kedvesek. Gyorsan, precízen, rugalmasan zajlott minden az időpontegyeztetéstől a hazamenetelig.
Tényleg olyan, mint egy hotel, tiszta, felszerelt centrum. Bátran ajánlom mindenkinek, aki tiszta környezetben, odaadó, kedves orvosok és nővérek közt szeretne gyógyulni! Dr. Cselovszki Éva aneszteziológus főorvos, akinek már a hangja is megnyugtató hatással bír, nagyon alapos, kedves orvos. Köszönettel tartozom mindenkinek, aki segített a műtétnél és felépülésemben! Nagyon hamar túl lettem a műtéten! Külön köszönet a telefonos érdeklődésért hogylétem felől!
Köszönöm a fájdalomcsillapító csokoládét is és a mosolykát is a műtőben! 🙂
H. V. , 2017-04-26
Ismerős által kerültem Dr. Horváth Péter ortopéd főorvos úrhoz. Már az első találkozás alkalmával úgy éreztem, hogy "jó kezekbe" kerültem és sikerült minden rossz érzésemen és félelmemen túllennem. (Másfél évvel ezelőtt már volt egy térdműtétem, ami azóta is fájt, ezért vállalkoztam egy másodikra).
A műtét alkalmával (2017.03.01.) mind a főorvos úr, mind az altatóorvos asszony, az adminisztratív személyzet és a nővérszolgálat munkája, hozzáállása kifogástalan, korrekt volt, fél gyógyulással felér!!!
Ezúton szeretném köszönetemet kifejezni a KARDIREX összes dolgozójának, mert az Önöknél töltött idő nem összehasonlítható más egészségügyi intézménnyel, ahol eddig - betegségből, műtétből adódóan - megfordultam!
K. I.-né R. , 2017-04-21
Tisztelt Kardirex!
Mindennel maximálisan elégedett vagyok. Gyors, kedves kiszolgálás a nővérek részéről. Dr. Győrffy Lajosnak nagyon köszönöm. Nagyon tetszik az eredmény. Kényelmesek a szobák, az ételek is nagyon finomak voltak.
További sok sikert kívánok munkájukhoz!
Sz.-né P. J. , 2017-04-12
A kapott és nyújtott ellátással maximálisan meg voltunk elégedve.
Kedves, figyelmes, korrekt a hozzáállásuk a beteghez és a hozzátartozóhoz egyaránt.
Szakmaiságuk és emberségük nem megkérdőjelezhető. A környezet is tiszta, rendezett.
T.S. , 2017-04-07
Mindennel nagyon meg voltam elégedve, azt kaptam, amire számítottam. Barátságos személyzet, orvos. Mindenkinek fogom ajánlani.
Köszönöm!
Anonim , 2017-04-07
Teljes mértékben elégedettek vagyunk mind a szolgáltatás színvonalával mind a doktornő és a nővérek hozzáállásával. Szép, tiszta kórterem. Még teát is kapott a beteg 🙂
Köszönjük szépen!
Anonim , 2017-04-07

Írjon a vendégkönyvünkbe!

 
 
 
 
 
 
A * csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
Az email címét nem tesszük közzé.
Biztonsági okokból az IP címét (54.80.39.89) tároljuk.
Hozzászólása az Adminisztrátor felülvizsgálata után lesz látható.
Fenntartjuk a jogot a hozzászólása szerkesztéséhez, törléséhez és a közzététel megtagadásához.

MENU
×
MENU