Rólunk írták!

Kifogástalan, első osztályú volt az ellátás mind az orvos, mind pedig a személyzet tekintetében. Nagyon tiszta, rendes intézményt ismerhettem meg. Másoknak is ajánlani fogom.
M. S-né , 2018-02-15
Tisztelt Kardirex csapata!

Csak jót lehet mondani Önökről, tökéletes volt minden. Köszönöm szépen a nővérek türelmét, odafigyelését és kedvességét.
Anonim , 2018-02-15
A szolgáltatással, orvosommal, műtéti csapattal, nővéri szolgálattal, ellátással nagyon elégedett vagyok. Kedvesek, segítőkészek voltak. Minden tiszteletem, elismerésem maximálisan az Önöké! Nagyon sokat jelent a kedves szó, a bátorítás. Nyugalmat sugároz a szoba. Az étkezés bőséges és nagyon finom. Tisztaság maximális. Csillagos ötös minden.
Nagyon örülök, hogy ide kerültem és megismerhettem Önöket. A munkájukhoz további sok sikert, kitartást kívánok.
Szeretettel gondolok vissza mindenre!
T. A-né , 2018-02-08
Szeretnék köszönetet mondani Dr. Vasas Norbert főorvos úrnak a műtét lelkiismeretes elvégzéséért. Köszönöm a műtétem során az orvosi team segítségét, valamint a nővérek kedvességét. Aranyosak, kedvesek voltak. Ami az étkezést illeti, kifogástalan volt. A tisztaság elsőrendű besorolást érdemel. Ilyen kedves fogadtatásban még nem volt részem. Hálásan köszönök mindent!
T. M. , 2018-02-07
Mindennel nagyon elégedett voltam, jó humorral megáldott, szuper team vett körül. Szakmai tudásuk magas szintű, az ellátás akár egy wellness szállodában. Mindenki arra törekszik, hogy a beteg a legjobban érezze magát.
Köszönöm mindenkinek áldozatos munkáját!
Tisztelettel:
R. P-né , 2018-02-02
Anélkül, hogy részletezném, a műtétemmel kapcsolatosan csakis elismerően írhatok. Mindenki magas színvonalon végezte a munkáját. Köszönöm mindannyiuknak.
Másoknak is jó szívvel ajánlom Önöket.
K. J. , 2018-01-31
A Kardirex Egynapos Sebészeti Centrumban komoly műtétet végeztek rajtam. Ezzel kapcsolatban az első érdeklődéstől az eltávozásomig és az utókezelés alatt az orvosok, a műtéti team, a nővérek kiváló és magas színvonalú, gondos munkájáért köszönetemet fejezem ki!
Nagyon jó volt a szervezés, az alapos és gondos eligazítás és felvilágosítás. Megkönnyítette az ottlétemet a precízen betartott program és előrelátás. Az egynapos elnevezés ellenére a hazabocsátásom után is további gondoskodással figyelték (telefonon) gyógyulásomat. Nem éreztem azt, hogy a kapcsolat hirtelen megszakadt volna. Jól esett látni a tiszta higiénikus helyiségeket. Kellemes érzés volt az emberi hangnem és törődés, amiben részesítettek. A műtét miatti éhezés és szomjúság után jól esett az a sok finomság (étel, ital), amivel elláttak. Eddigi ismereteinkkel összehasonlítva ez a legmagasabb színvonalú "kórház", ahol még betegnek is jó lenni!
G. Cs. , 2018-01-26
Elégedett voltam a Kardirex szolgáltatásával, az itt dolgozók segítségével. Tisztaság volt a szobában.
K-né , 2018-01-19
A műtét teljesen elviselhetően, rendben zajlott. Az ellátás és a kollégák minden igényt kielégítenek. Szepesváry főorvos úr és a műtős szakemberek hozzáértése tökéletes.
M. T. , 2018-01-18
Az egész ellátással teljes mértékben elégedettek voltunk. A személyzet kedvessége kiemelkedő, mindenre kiterjedő segítségük nagy könnyebbséget jelentett számunkra.
Jó szívvel fogjuk ajánlani a Centrum ellátását mindenkinek!
H. G. , 2018-01-17

Írjon a vendégkönyvünkbe!

 
 
 
 
 
 
A * csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
Az email címét nem tesszük közzé.
Biztonsági okokból az IP címét (54.167.83.233) tároljuk.
Hozzászólása az Adminisztrátor felülvizsgálata után lesz látható.
Fenntartjuk a jogot a hozzászólása szerkesztéséhez, törléséhez és a közzététel megtagadásához.

MENU
×
MENU