Rólunk írták!

769 entries.
Minden elvárást felülmúló, kedves ápolók, orvosok. Tisztaság, figyelmesség, segítőkészség! Az ellátással maximálisan meg vagyok elégedve.
Anonim , 2020-09-28
Elégedett voltam a szolgáltatással. Az operáló orvos kiváló munkát végzett. A műtéti team nagyon kedve volt. A tisztaság kiváló. Köszönettel:
K. J-né , 2020-09-28
Minden tökéletes volt, a szaktudás a kedvesség, az, hogy emberként viselkedtek velem.
Anonim , 2020-09-22
Köszönöm a nővérek munkáját, a doktor úr kedvességét. Nagyon jól érzem magam, a team mindent megtett, hogy egy elégedett beteg távozzon az osztályról. Bátran fogom ajánlani másoknak is. Köszönet még egyszer.
M.P.M , 2020-09-22
A. Veronika vagyok, Felső-Ausztriából érkező páciensük. A Kardirex Egynapos Sebészeti Centrumukra jellemző a külföldön megszokott (10 éve élek külföldön) magas színvonalú ellátás. Mind a szakorvosok hozzáállása, szakértelme, mind az asszisztensek, nővérek segítőkészsége, munkája és odafigyelő tevékenysége kiemelkedően magas színvonalat képvisel. Az ellátást bőséges, több menüből választható vacsora/ebéd és reggeli teszi teljessé. Számomra abszolut top.
A.V. , 2020-09-15
Mikor betoltak a műtőbe nagyon jó hangulatú műtős csapattal találkoztam. Viccessé tették a helyzetet, így egyáltalán nem stresszeltem. Csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a helyet! Nagyszerű ellátást kaptam! Köszönöm. 🙂
L. Cs. , 2020-09-12
Maximálisan elégedett voltam az ellátással, az operáló orvos válaszolt minden kérdésemre, a nővérek, a műtéti team rendkívül kedves, segítőkész, udvarias és megnyugtató volt. Makulátlan tisztaság volt mindenhol. Hazajövetelkor a szükséges papírokkal, gyógyszerekkel, kötszerekkel és még egy kis finomsággal is elláttak, amit külön köszönök. Köszönök szépen mindent!
S. K. E. , 2020-09-10
Igen, elégedett voltam a szolgáltatással. Az operáló orvos precíz, odafigyelt. A műtéti team megfelelően, pontosan végezte a teendőit. A kórterem rendezett és tiszta volt. A nővérszolgálat figyelmes, segítőkész és kedves volt. Teljes körű ellátásban részesültem. Az étkezésnél nagyon sokféle ételből lehetett választani. Nagyon meg voltam elégedve a Sebészeti Centrumban történt műtéttel.
K. Zs. , 2020-09-08
Köszönettel tartozom az operáló Főorvos Úrnak és a műtéti teamnek a tökéletes kezelésért. Minden egyéb szolgáltatással is maximálisan meg voltam elégedve.
B. D. , 2020-09-07
Szeptember 2-án műtöttek, lábműtéten estem át. Profi szolgáltatásban, ellátásban volt részem. Az operáló Főorvos Urat már 20 éve ismerem, engem negyedszerre műtött, fiamat kétszer. Csak köszönettel tartozom, tartozunk neki. A nővérek magas színvonalú ellátásban részesítettek, mindenkinek hála és köszönet! Nem egy beteg voltam a sok közül, hanem A BETEG. Mindenkinek nagyon köszönöm a közel egy napos nagyon magas színvonalú ellátást.
P.K. , 2020-09-07

Írjon a vendégkönyvünkbe!

 
 
 
 
 
A * csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
Az email címét nem tesszük közzé.
Biztonsági okokból az IP címét (3.224.127.143) tároljuk.
Hozzászólása az Adminisztrátor felülvizsgálata után lesz látható.
Fenntartjuk a jogot a hozzászólása szerkesztéséhez, törléséhez és a közzététel megtagadásához.