Rólunk írták!

Tisztelt Kardirex!
A legnagyobb mértékben meg vagyok elégedve, egész idő alatt végig segítőkészek voltak a doktorok, nővérek. Az ellátással és a tisztasággal tökéletesen meg voltam elégedve. Ismerőseimnek szívből fogom ajánlani a Kardirex Egynapos Sebészetet!

Tisztelettel:
Sas Eszter , 2018-09-13
Szolgáltatásuk minden várakozásomat felülmúlta. Az egészségügyi személyzettel nagyon elégedett voltam. Ha a jövőben bármilyen egészségügyi problémám lesz, ami az Önök intézményében orvosolható, tudom, hova forduljak.
Sas Eszter , 2018-09-13
A szolgáltatás kitűnő. Az operáló orvos részletes tájékoztatást adott. A munkája és a hozzáállása kifogástalan. A műtéti team összeszokott, alapos. A nővérszolgálat remek. Mindenhol nagy tisztaság van. Mindennel meg vagyok elégedve. Örülök, hogy az Önök keze alá kerültem.
Köszönettel:
Zs. Z. , 2018-09-10
Térdműtétemhez a Kardirex Egészségügyi Központot választottam. Dr. Horváth Péter főorvos úr műtött, akit rendkívül közvetlen, barátságos és kiváló szakembernek ismertem meg. Tiszta, rendezett környezetbe érkeztem, mosolygós, figyelmes, segítőkész ápoló személyzet fogadott. Nagyon jól esett a lelkiismeretes törődés az altatás előtt és a műtét utáni folyamatos ellenőrzés, kedves szó. Nagy figyelmességet, szaktudást és segítőkészséget tapasztaltam. Egy igazi "Szuper Csapat" dolgozott körülöttem. Pozitív tapasztalattal és hálásan távozom a Kardirexből.
Jó egészséget, sok sikert, kitartást kívánok az egész csapatnak.
K. Z-né , 2018-09-06
A tökéletes ellátás már a betegfelvételnél kezdődött, és a betegszobáig tartott egy humoros, profi csapattal.
Doktor urat pontos tájékoztatás és profi kéz jellemzi. A műtét utáni gyógyszeres ellátás nagyon kitanult és tökéletes, nincs fájdalom. A nővérek nagyon figyelmesek, példamutató lehet több intézménynek is.
Az étkeztetés tökéletesen ki van találva és bőven elég. A higiénia nagyon rendben van, 100%.
Köszönöm az ellátást és a fájdalommentes napokat!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
R. G. , 2018-08-30
Maximálisan elégedett vagyok az ellátással, a kezeléssel, a kiszolgáló személyzet munkájával. Köszönöm!
V. I. , 2018-08-29
Életem első műtétjére nagy izgalommal érkeztem, reggel azonban mosolyogva fogadtak, a műtős személyzet is viccel ütötte el a félelmemet. Maximálisan elégedett voltam a teljes személyzet munkájával.
Odafigyelésük irányomban példaértékű volt.
Köszönöm, munkájukhoz kitartást kívánok! 🙂
Sz.-né , 2018-08-22
Az összes felsorolt szolgáltatással maximálisan elégedett voltam. Olyan benyomásom támadt, mintha az országhatár nyugati oldalára csöppentem volna egy egészségügyi intézménybe. Kiemelném a csapatmunka összehangoltságát, a feltétlen figyelmességet, látszik, hogy mindenki számára közös a cél: a beteg gyógyulása.
Köszönöm.
O.L. , 2018-08-15
Hogy elégedett voltam-e a szolgáltatással? Röviden egy nagy IGEN-nel válaszolnék, de talán több szót érdemel az operáló orvos kedvessége, ügyessége, a beteggel, azaz velem szemben tanúsított empátiája. Ugyanez vonatkozik a teamre is, akik kedvesen, segítőkészen álltak rendelkezésemre. Minden tekintetben csak a legjobbat tudom mondani. Jó lenne, ha hátralevő életemben ilyen team venne körül.
K. G. Á-né , 2018-08-15
2018. május végén ripityára törtem a kezem. A műtétet Dr. Balogh Péter végezte hajnalban. Örültem, hogy ő volt az ügyeletes orvos, hiszen már sokszor megmentette az életemet. 2018. július 6-án a Kardirexben végezte el a drót kivételét. Ámultam, s bámultam az ottani ellátáson, miliőn, törődésen. Számomra, aki sokat voltam kórházban a betegségeim miatt, meglepő volt, hogy tejesen mást tapasztaltam itt. Ami az állami kórházakban hiányzik, az itt megtapasztalható. Elégedett voltam a főorvos úr munkájával, a műtéti team, a nővérszolgálat munkájával, az ellátással, a tisztasággal, MINDENNEL!
Köszönöm odaadó munkájukat, hálás vagyok azért a figyelemért, aggódásért, ami végig kísért. Így képzelném el az állami kórházban az ellátást.
P. L-né , 2018-07-21

Írjon a vendégkönyvünkbe!

 
 
 
 
 
 
A * csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
Az email címét nem tesszük közzé.
Biztonsági okokból az IP címét (54.198.205.153) tároljuk.
Hozzászólása az Adminisztrátor felülvizsgálata után lesz látható.
Fenntartjuk a jogot a hozzászólása szerkesztéséhez, törléséhez és a közzététel megtagadásához.

MENU
×
MENU