Rólunk írták!

A Kardirex által nyújtott szolgáltatással minden tekintetben elégedett voltam. Részletezve: Tiszta, rendezett, szép környezet. Műtét előtti és utáni protokoll korrektségében megnyugtató, bizalmat ébresztő volt. Kedves, segítőkész nővérek, műtéti team. Dr. Horváth Péter személyében egy kompetens, korrekt, segítőkész orvost ismertem meg.

Köszönet mindenkinek, csak ajánlani tudom Önöket!
V. A. , 2018-07-02
Az intézmény tisztasága, rendezettsége kiváló, csakúgy mint a dolgozók munkája. Kedvesek, előzékenyek. Az operáló orvos közvetlen, ugyanakkor a hozzáértést sugározza. Köszönöm a munkájukat!
R.né , 2018-06-29
Szuper orvosok, szuper jó munka, szuper személyzet, ápolók, barátságos környezet.
E.S. , 2018-06-28
Maximálisan elégedett voltam az Egynapos Sebészeti Centrum szolgáltatásaival. Az orrkagyló műtét gyorsan és fájdalommentesen zajlott le, az orvosok és a nővérek kedvesek és figyelmesek voltak az operáció során és utána is. A kórterem igényes volt és tiszta, az itt tartózkodásom során csak pozitív élményeket tapasztaltam.
R. A. , 2018-06-18
Minden nagyon jó volt, és mindenki nagyon kedves.
Köszönöm.
B. Cs. , 2018-06-18
Maximálisan jó, jó, jó, jó, jó, jó.
K. G. , 2018-06-14
Köszönöm, nagyon elégedett vagyok. Kellemes körülmények között kedves személyzet segít a betegség feledtetésétben és a gyógyulásban.
Anonim , 2018-06-13
Teljes mértékben elégedett voltam a szolgáltatással. Győrffy főorvos úr és csapata remek team. Doki bácsi laza, kedves, humoros, odafigyel minden apró részletre. A nővérek folyamatos felügyelet alatt tartottak s mindenben segítségemre voltak, csoda kedvesek!
Az étkeztetés "csúcsszuper" és a tisztaság szállodai minőségű.
Egyszóval csillagos ötös az egész ellátás és orvosi munka.
Örülök, hogy a Kardirexet választottam nagy álmom megvalósításához.
Sz. F. M. , 2018-06-08
Mindennel meg voltam elégedve. Az orvosom részletesen tájékoztatott, kedves és közvetlen volt, ugyanúgy az egész személyzet. Minden összehangoltan, gördülékenyen működött. A nővérek kedvesek, az ellátás, étel és tisztaság nem hagy maga után kívánnivalót.
H.T.L. , 2018-06-07
Teljesen elégedett voltam az ott töltött idő alatt a szolgáltatásokkal. Az orvosok türelmesek, kellőképpen elmagyaráztak mindent. A nővérek az éjszaka folyamán is teljes felügyelet alatt tartottak, mindenben a segítségemre voltak, nagyon kedvesek és humorosak.
Mivel egész nap nem ehettem, így a műtét után hatalmas felüdülés volt, amikor azt kaptam, amit kértem és még finom is volt. A tisztaság kifogásolhatatlan.
Azzal, hogy távozáskor a megfelelő gyógyszerekkel és segédeszközökkel láttak el, az itthoni lábadozásomat is nagyon megkönnyítették.
L. E. , 2018-06-06

Írjon a vendégkönyvünkbe!

 
 
 
 
 
 
A * csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
Az email címét nem tesszük közzé.
Biztonsági okokból az IP címét (54.224.60.122) tároljuk.
Hozzászólása az Adminisztrátor felülvizsgálata után lesz látható.
Fenntartjuk a jogot a hozzászólása szerkesztéséhez, törléséhez és a közzététel megtagadásához.

MENU
×
MENU