Rólunk írták!

1147 entries.
Maximálisan elégedett vagyok a Kardirex Egynapos Sebészeti Centrum összes dolgozójával, a szolgáltatással egyaránt. Mindnyájuknak további sok sikert kívánok!
Sz.P. , 2024-02-28
Igen, nagyon elégedett voltam doktor úr munkájával, az ellátással, a nővéri szolgálattal. Mindenki nagyon kedves és segítőkész volt, az étkeztetés is nagyon jó volt. Minden szép, és a tisztaság is maximális. Ha legközelebb döntenék, a Kardirexet és Kővári doktor urat választanám újból. Köszönöm!
M.H. , 2024-02-28
Már a portánál tapasztaltuk a rendet és a tisztaságot. A recepción dolgozó udvariasan elmondta, hogy hova kell menni. Az emeleti váróban az asztalon virág, a kórteremben hálóing, papucs, köntös várja a betegeket. A nővérek kedvesen szolgálják ki a műtétre váró betegeket. A doktor úr műtét előtt elmondta a műtéttel kapcsolatos tudnivalókat. Kedves volt a kiszolgáló személyzet, doktor úr is. Ilyennek kellene lennie az állami kórházaknak is. Köszönöm az ellátást és a műtétet. Tisztelettel és köszönettel:
Sz.A.-né , 2024-02-22
Kritikus ember vagyok - magammal szemben is -, de ez a kórházi ellátás, beteggekel való bánásmód - orvosok és a nővérek részéről egyaránt - nyugati színvonalon is megállná a helyét. Az organizáció is kitűnő volt. Köszönet érte. (Az ételek mennyisége szinte túlzás.)
G.B. , 2024-02-20
Elégedett voltam mindennel. A kórteremben komfortos érzésem volt. Az orvos jól tájékoztatott és megnyugtatott. A nővérszolgálat kimondottan kedves, segítőkész és gyors volt. Minden tiszta, az ételek nagyon finomak voltak.
T.A. , 2024-02-19
A klinika szolgáltatásait már másodszor vettem igénybe, az orvosi és műtéti team hozzáállásával is meg voltam elégedve. A tisztasággal és a nővérek munkájával úgyszintén elégedett voltam.
Sz.L. , 2024-02-14
Tisztelt Egynapos Sebészeti Centrum! Hálámat szeretném kifejezni szolgáltatásukért. Az operáló orvossal (Dr.Pesztenlehrer Norbert), a műtéti team munkájával, a nővérszolgálattal, az ellátással meg voltam elégedve. Sok sikert és jó egészséget kívánok további munkájukhoz!
Cs.L.J. , 2024-02-13
A konzultációtól kezdve, a műtét napján keresztül a távozásig, teljes elégedettség van bennem. Miden elismerésem a teljes orvosi és egészségügyi team-nek, így kell működnie egy egészségügyi ellátó intézménynek. Hálásan köszönök mindent! ❤️
V.D. , 2024-02-09
Elnézését a csúnya írásért, de a kötés még a szememen van és kicsit zavar az írásban. A nővérek, beteghordó és a doktor úr 100%-ban teljesítettek. Az ellátásról, tisztaságról, kedvességről annyit: "olyan, mint egy szanatórium". Hálás köszönet az egész team-nek. Jó egészséget és további ilyen lelkiismeretes munkát kívánok Isten áldásával.
H.S.-né , 2024-02-08
Maximálisan meg voltam elégedve mindennel. Másnak is ajánlani fogom az Egynapos Sebészeti Centrumot, köszönöm!
N.P. , 2024-02-07

Írjon a vendégkönyvünkbe!

 
 
 
 
 
A * csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
Az email címét nem tesszük közzé.
Biztonsági okokból az IP címét (3.236.145.153) tároljuk.
Hozzászólása az Adminisztrátor felülvizsgálata után lesz látható.
Fenntartjuk a jogot a hozzászólása szerkesztéséhez, törléséhez és a közzététel megtagadásához.