Rólunk írták!

660 entries.
A szolgáltatásukkal teljes mértékben elégedett voltam, az operáló orvos nagyon emberségesen bánt velem, kedves volt, a műtéti team munkája kifogástalan volt, a nővérek nagyon kedvesek és figyelmesek voltak. Az ellátás tökéletes volt, minden tiszta volt. Mindennel meg voltam elégedve. Összességében jó lenne, ha mindenhol ilyen lenne az ellátás. Köszönöm az orvosoknak, a nővéreknek az emberséges bánásmódot.
T.J. , 2020-02-17
2020. február 3-án köldöksérv műtétem volt. Kezelőorvosom Dr. Pohárnok Zsolt, altatóorvosom Dr. Cselovszki Éva, műtősnő Kopetti Csilla. A műtét előtt részletesen tájékoztattak a folyamatról, a személyes kényelmet figyelembe vették. A műtét előtt és után is többször ellenőrizték állapotom, nemcsak testi, lelki nyugalmamra is ügyeltek, a hozzátartozóimat kérésemre informálták. A nővérek az osztályon figyelmesek, segítőkészek és pontos, részletes tájékoztatást követően hagytam el a sebészeti centrumot. A tisztaság makulátlan, az árak elfogadhatóak. Köszönöm a gyors, rugalmas, minden igényt kielégítő munkájukat.
W. T. , 2020-02-12
Mindennel meg voltam elégedve. A személyzet kiváló munkát végzett! Köszönöm!
V.I. , 2020-02-11
A műtét előtt teljes körű felvilágosítást kaptam. Mindenki végtelen türelemmel és segítőkészséggel fordult hozzám. Bármi kérésünknek eleget tettek. Az ellátással teljes mértékben elégedett vagyok. Nagyon köszönöm a nővéreknek a mindennemű tanácsot, segítséget, biztatást!
Anonim , 2020-02-07
Maximálisan elégedett voltam mindennel a műtétem és a kezelésem során. Hálás köszönetem az orvosnak, az egész teamnek, a recepciónak.
R.J-né , 2020-01-21
Tisztelt Kardirex! Szavakba nehéz kifejezni mind azt amit leszeretnék írni! Évekig halogadtam visszér műtétemet! Hosszas keresgetés után találtam Önökre igaz közel 300km ,de ez sem volt akadály! Dr Kövesi Zsolttal történt találkozáskor teljes bizalommal elfogadtam a tanácsát, és alávetettem magam kétoldali visszér műtétnek! Doktor úrnak Köszönöm munkáját ,precizitását, kedvességét Az altatóorvos kedvességét nyugtató szavait nem lehet elfelejteni! Külön köszönet a műtéti team munkájáért! A nővérek alázata a betegek iránt páratlan! A tisztaság és ellátás csillagos 5. Kívánok Önöknek és minden kollégájuknak további szép sikereket és nagyon jó egészséget! Elégedetten távoztam csak ajánlani tudom a sebészet centrumot! Köszönöm
N.Beáta Kisújszállás , 2020-01-06
Köszönöm a segítségüket, a figyelmüket, a kedvességüket és nem utolsó sorban a szakszerű ellátást! S bár mindenki szeretné elkerülni a betegséget, a kórházat, pláne a műtétet, de ha már valaki rászorul, kívánom, hogy ilyen körülmények között kelljen átélnie, ilyen nővérekkel és ilyen orvosokkal!
korbácska katalin , 2019-11-23
Tökéletesen elégedet voltam,mindennel! A mütéthez félve érkeztem ,de a mütöben a nagyfokú hozzáértés és a kellemes szavak segitettek! Gyors és preciz csapat dolgozik a mütöben! Minden összehangolt! A szobában a növér odafigyelése és gondoskodása profi ! Mindenkinek ajánlani tudom csak ! 10 pont mindenre!
Mol Joca , 2019-11-03
Egynapossebésuetenn voltam a kardireksz sebészetén mindennel nagyonn megvoltam elégedve ezt hivják elhivatotságnak a mütétem 2019 08 ban volt
Karip Attila , 2019-08-25
2019. 07.09-én feküdtem be az egynapos sebészeti osztályra, ahol mellplasztikai műtéten vettem részt. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel. Dr. Győrffy Lajos rendkívül szimpatikus, kedves, segítőkész és profi. A nővérek az elejétől nagyon kedvesek voltak, nyugtattak, sokat segítettek a műtét előtt és után is. A műtéti teamről is csak jókat tudok mondani, próbálták elterelni a gondolataimat és nagyon jól éreztem magam még a műtőasztalon is, jó hangulat volt, kellemes környezet. Az ellátással maximálisan elégedett voltam, tiszta környezet, szoba, kedves, megértő emberek vettek körül. Az étkezéssel kapcsolatban külön köszönöm, hogy figyeltek a speciális igényeimre. Mindennel meg voltam elégedve, csak ajánlani tudom mindenkinek! Köszönettel:
Sz.M.L. , 2019-07-17

Írjon a vendégkönyvünkbe!

 
 
 
 
 
A * csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
Az email címét nem tesszük közzé.
Biztonsági okokból az IP címét (18.232.125.29) tároljuk.
Hozzászólása az Adminisztrátor felülvizsgálata után lesz látható.
Fenntartjuk a jogot a hozzászólása szerkesztéséhez, törléséhez és a közzététel megtagadásához.