Rólunk írták!

Mindennel elégedett voltam maximálisan. Szép hely. Köszönöm a munkájukat.
I.L. , 2017-07-26
Minden rendben volt, köszönök szépen mindent. Rendes, ápoló, támogató személyzet. Az étel is finom volt, gyógyszereket is megkaptam. Csak ajánlani tudom Önöket. Csillagos ötös! Csak így tovább!
Z.B. , 2017-07-20
Nagyon meg voltam elégedve a teljes ellátással. Segítőkész a személyzet és maximálisan a betegek gyógyulásán, valamint a kényelmén igyekeznek. Állandó felügyelet alatt tartottak, ami nagyfokú biztonságot nyújtott számomra. Köszönet a maximális tájékoztatásért az altatóorvosnőnek és Dr. Szálasy László főorvos úrnak.
Csak jó véleménnyel tudok szolgálni! Köszönöm!
V.F. , 2017-07-20
Maximálisan elégedettek vagyunk az Önök által nyújtott szolgáltatással. Már az első telefonos tájékoztatás is maximális volt. Amikor először találkoztunk Dr. Vasas Norbert centrumvezető főorvossal, nagyon közvetlen, barátságos, kommunikatív volt velünk. Mindent részletesen elmondott, az aggodalmainkra megadta a választ. Fiatal kora ellenére a tudását és emberségét maximálisra kell értékelni. A Centrum többi dolgozóját is maximális elismerésünk övezi. Az ellátással, tisztasággal is nagyon elégedettek vagyunk. Húsvét előtt jártunk Önöknél és még az intézményben is figyeltek arra, hogy ehhez illő dekorációval tették vidámmá a kórtermeket. Mi az ország másik végén lakunk, minden alkalommal 650km-t utazunk, de mindenkinek csak ajánlani tudjuk. A távolság ne szabjon határt az egészségnek.
S. Cs. , 2017-07-06
Kedves Dr. Éles György főorvos úr,

Nagyon szépen köszönöm a kedves hozzáállását, mindennel meg voltam elégedve. A nővérek nagyon kedvesek voltak, mindre odafigyeltek. Mindenről megfelelő tájékoztatást kaptam. A műtét fájdalommentesen történt, a főorvos úr a műtét alatt folyamatosan tájékoztatást adott arról, hogy éppen mi történik. Az ellátással illetve a tisztasággal nagyon meg voltam elégedve, mert véleményem szerint minden egészségügyi intézménynek így kellene működnie Magyarországon. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Sz. K. Gy. , 2017-06-13
A műtét megnyugtatóan zajlott. A személyzet munkája kifogástalan, előzékenyek, segítőkészek és együtt érzők voltak. A teljes szolgáltatással elégedett vagyok. Az elhelyezés, a tisztaság a környezet is kifogástalanul jó.
Tisztelettel:
K. K. , 2017-06-08
Egy mondatban: maximális odafigyelés az első perctől az utolsóig. Az operáló orvos (Dr. Győrffy Lajos) és a műtéti team kiváló szakmai tudása és együttműködő munkája miatt biztos kezek között éreztem magam. A nővérek szolgálatkészek, kedvesek és barátságosak, mosolygósok voltak. A kórterem tisztasága példaértékű. Köszönöm az emberséges hozzáállásukat, további munkájukhoz sok sikert kívánok!
G. E. , 2017-06-06
Tisztelt Sebészeti Centrum!
Nagyon örülök, hogy önöket választottam! Mindennel teljesen meg vagyok elégedve. Az orvosok és nővérek, az egész team szakértelme, elhivatottsága és kedvessége példaértékű!
Nagyon köszönök mindent, hálás vagyok mindenért, csak ajánlani tudom önöket!
Tisztelettel:
P. T. , 2017-05-26
Az egész csapat nagyon kedves, vidám, segítőkész. Mind az ápolók és a sebész is nagy szakértelemmel és odaadással dolgoznak. Köszönöm az élményt és a végeredményt! Csodálatos!
B. G. Sz. , 2017-05-24
Nagyon kedves volt mindenki, a doktornő és a doktor úr is nagyon figyelmes volt. A nővérek segítőkészek és kedvesek voltak, bármire is volt szükségem, kérés nélkül hozták. A műtéti csapat sokat segített abban, hogy kicsit se féljek. Nagyon köszönöm mindenkinek a hozzáállását és a kedvességét! Így még az apró kellemetlenségeket is jobban el lehetett viselni, úgyhogy abszolút pozitív "élménnyel" távozom a klinikáról. Nem is beszélve az ajándék csokoládéról 🙂
Köszönöm az egész napos munkájukat és minden jót kívánok a dolgozóknak! 🙂
D.N. , 2017-05-17

Írjon a vendégkönyvünkbe!

 
 
 
 
 
 
A * csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
Az email címét nem tesszük közzé.
Biztonsági okokból az IP címét (54.156.56.73) tároljuk.
Hozzászólása az Adminisztrátor felülvizsgálata után lesz látható.
Fenntartjuk a jogot a hozzászólása szerkesztéséhez, törléséhez és a közzététel megtagadásához.

MENU
×
MENU