Rólunk írták!

1006 entries.
Életem első műtéte (térdműtét) a Kardirexben történt, amiért nagyon hálás vagyok. A kórház infrastruktúrája, tisztasága, az alkalmazottak hozzáállása, bánásmódja és tapasztalata egyetlen állami kórházzal sem hasonlítható össze. Remélem, soha többé nem kell műtéten átesnem, de ha mégis, tudni fogom, hova kell mennem.
F.L. , 2023-06-04
A szolgáltatással teljes mértékben elégedett voltam. Az operáló orvos mindenről tájékoztatott a műtéttel és a további teendőkkel kapcsolatban, ami nagyon megnyugtató volt számomra. A műtéti team munkájával is nagyon elégedett vagyok. A nővérszolgálattal is teljes mértékben meg vagyok elégedve. Meglepődtem, hogy még itthon is érdeklődtek hogylétem felől. Az étkezés nagyon választékos, finom és bőséges volt. A tisztasággal is minden rendben volt. Hálás köszönet a gondos ápolásért, ellátásért, csak ajánlani tudom mindenkinek.
P.P. , 2023-05-30
A műtéti napon teljes mértékben elégedett voltam a nővérek és a műtéti team munkájával és az ellátással. Az operáló orvos mindig jelezte a beavatkozásokat, ami megnyugtató volt számomra. Köszönet illeti az Osztály munkáját!
K.Gy. , 2023-05-29
Nagyon elégedett voltam, Mindenki profi, precíz, kedves, aranyos. Köszönöm az áldozatos munkájukat!
S.-Sz.E. , 2023-05-27
A szolgáltatással maximálisan elégedett voltam. Mindenki - az operáló orvos, a műtéti csapat, a nővérek - nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. A reggeli bőséges, a szoba tiszta. Nagyon szépen köszönöm!
B.I. , 2023-05-25
Maximális elégedettség az egész ellátási szolgáltatással. Kifogástalan ellátás, maximális tudás a szakmai stáb részéről. Teljesen elégedett páciens. Maximális sikereket kívánva, hálás köszönet mindenért. Csak ajánlani tudom!
Á.Zs. , 2023-05-24
Dr.Kocsis Andrea profi munkát végzett, fájdalommentes volt (mellfelvarrás). 🙂 A nővérek nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a segítséget!
N.B. , 2023-05-19
Maximálisan elégedett voltam a szolgáltatással, az ellátással, étkezéssel, tisztasággal! Külön köszönetet szeretnék mondani a műtéti teamnek, a nővéreknek, és elsősorban a műtétemet végző Dr.Pohárnok Zsolt főorvos úrnak.
V.T. , 2023-05-17
Lágyéksérv műtét miatt választottam a Kardirex Egynapos Sebészetét. Dr.Benedek-Tóth Zoltán főorvos úr és a műtéti team profi munkát végzett, fájdalommentes volt. Gratulálok a Kardirex munkatársainak, mindenki nagyon kedves. A műtét utáni lábadozásban a nővérek sokat segítettek.
A.T. , 2023-05-17
Teljes mértékben elégedett voltam mindennel. Az operáló orvos, az aneszteziológus, a nővérek és az egész team kifogástalanul végezték munkájukat. Udvariasak, segítőkészek, türelmesek, gondoskodóak voltak. A tisztaság tökéletes, az étkezések nagyon jó minőségúek és bőségesek (talán túlságosan is azok).
M.J. , 2023-05-16

Írjon a vendégkönyvünkbe!

 
 
 
 
 
A * csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
Az email címét nem tesszük közzé.
Biztonsági okokból az IP címét (44.192.92.49) tároljuk.
Hozzászólása az Adminisztrátor felülvizsgálata után lesz látható.
Fenntartjuk a jogot a hozzászólása szerkesztéséhez, törléséhez és a közzététel megtagadásához.