Rólunk írták!

618 entries.
Az Önök által nyújtott szolgáltatással 100%-osan meg voltam elégedve, a nővérek kedvessége és segítőkészsége felejthetetlen volt. Amit kiemelnék: az ágyak nagyon kényelmesek voltak, nem okozott gondot gy teljes napig feküdni. Fontos számomra a tisztaság, abban sem volt kivetnivaló. Csak gratulálni tudok Önöknek! Ha szükségem lesz még egyszer műtétre, biztosan a Kardirex Egynapos Sebészetét fogom választani!
Anonim , 2019-02-27
Teljes mértékben elégedett voltam a nyújtott szolgáltatással kapcsolatban. Csak ajánlani tudom másoknak is.
D.Zs. , 2019-02-26
Egynapos sebészet keretein belül műtötték a térdemet. Az ápolók, orvosok, asszisztensek nagyon kedvesek voltak. Maximálisan támogattak és mindenben segítettek. Csak ajánlani tudom az intézményt. Legközelebb is Önöket fogom választani az állami intézmények helyett.
G.G. , 2019-02-26
Teljes mértékben elégedett vagyok. Kiváló orvosok és nővérek. Nyugodt szívvel tudom ajánlani bárkinek. Minden csillagos ötös. Köszönet a nővéreknek és az orvosoknak a kiemelkedő teljesítményükért.
N.D. , 2019-02-26
Kedves Kardirex Egynapos Sebészeti Centrum! Másodszor voltam műtéten Önöknél,ezúttal Dr. Fülöp József főorvos műtött.Nagyon kedves,mindenről tájékoztatott a műtét előtt és után is.Továbbra is nagy kedvencem Dr.Cselovszki Éva aneszteziológus szakorvos,aki egy pillanat alatt megnyugtatott most is:-)A műtősök is nagyon jó fejek voltak ismét.Mihalovics Zita egy perc alatt mindent leszervezett ismét,csak mennem kellett,nagyon segítőkész.A Nővéreknek is hálás köszönet odaadó munkájukért,kedvességükért,minden egészségügyi intézménybe ilyen kedves,profi csapatra lenne szükség!Példaértékű az Orvosok,Nővérek szakértelme és kedvessége!Hálás köszönet Mindenkinek!Jó szívvel ajánlom a Kardirex Egynapos Sebészeti Centrumot!Tisztelettel:
H.V. , 2019-02-26
Maximális tisztelettel és elégedettséggel gondolok az önöknél töltött napra. Köszönettel tartozom Dr. Horváth Péter főorvos úrnak. 2019. február 13-án műtötte a térdemet, fiammal egy napon. Nagyon kedves, megnyugtató volt az egész légkör. Dr. Cselovszki Éva aneszteziológus megnyugtató szavai, a nővérek kedvessége, a betegközpontú hozzáállás és a profizmus minden tiszteletet megérdemel. A szoba kényelme, tisztasága példa értékű. Távozáskor jótanácsokkal, gyógyszerekkel és apró figyelmességgel nagy örömet okoztak nekünk. Köszönöm szépen elismerésre méltó munkájukat!
G-né B.E. , 2019-02-25
Nagyon elégedetten távozom. Tökéletes volt minden. Nagyon kedves és figyelmes mindenki.
V.K. , 2019-02-22
Teljes mértékben elégedett vagyok a műtéttel, az ellátással és mindennel kapcsolatban. Ilyen kellemes környezetben és ilyen kedves emberek között az egész műtéti beavatkozásra is csak jó érzéssel tudok visszagondolni. Ajánlani fogom mindenkinek a Kardirex Egynapos Sebészeti Centrumot. Köszönöm.
P.M , 2019-02-21
Ilyen fokú hozzáállást és kedvességet nem tapasztaltam még sehol. A szolgáltatással teljes mértékben elégedett voltam. A műtéti team, a nővérek pedig egyenesen profik. Dr. Füzi Zsuzsannánál jobb és kedvesebb orvost pedig keresve sem találtam volna. Nagyon köszönöm!
B.A. , 2019-02-19
Maximálisan elégedett voltam a szolgáltatással és a műtéti team munkájával.
Anonim , 2019-02-18

Írjon a vendégkönyvünkbe!

 
 
 
 
 
A * csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
Az email címét nem tesszük közzé.
Biztonsági okokból az IP címét (54.174.43.27) tároljuk.
Hozzászólása az Adminisztrátor felülvizsgálata után lesz látható.
Fenntartjuk a jogot a hozzászólása szerkesztéséhez, törléséhez és a közzététel megtagadásához.