Rólunk írták!

618 entries.
Nagyon hálás vagyok minden itt dolgozó személynek. Nekem személy szerint még ilyen figyelmes, kedves és gondoskodó ellátásban nem volt még részem. Teljesen elégedett voltam mindennel és biztos vagyok benne, hogy legközelebb is ezt a helyet választanám. Köszönöm a remek ellátást a csapatnak! Tényleg mindenben maximálisan a segítségemre voltak.
Sz. A. , 2019-02-13
Nagyon köszönöm dr. Németh Zsuzsannának és a Vele dolgozó teamnek a sok türelmet és kitartást a könnycsatorna műtétemhez. Az ellátásom gyors, pontos, kényelmes és kíméletes volt, ugyanis nem gondoltam volna, hogy a műtét után kapott fájdalomcsillapítót az e heti front miatti fejfájásra fogom bevenni, annyira nem éreztem semmi kellemetlenséget a műtét után. A fájdalomcsillapító csoki is nagyon aranyos ötlet, biztosan az hatott, köszönöm szépen! A másik szemem miatt is nyugodt szívvel visszatérek!
Takács-Lakó Veronika , 2019-02-08
Természetesen elégedett voltam mindennel 100%-ban. Szeretnék köszönetet mondani az operáló orvosomnak, Zsoldos Péternek és az egész műtéti csapatnak, nővéreknek. Mindenki nagyon segítőkész és barátságos volt! Ellátás, tisztaság, minden 100%! Profi munka! Csak így tovább! Köszönök mindent!
D.I. , 2019-02-04
Ez a műtét volt a harmadik, amit itt végeztek rajtam. Nagyon meg vagyok elégedve mindennel. Éles főorvos úr kedves, nyugalmat árasztó ember.A műtőben jó hangulat volt. Mindig mondta, mi következik. Csilla műtősnő nagyon aranyos, kedves. Mindenkinek ajánlani tudom a Kardirex Sebészetet. Köszönöm:
Anonim , 2019-01-30
Tisztelt Kardirex! Miután a szombathelyi kórházban sportsérülésemet követően sikeresen diagnosztizáltak, egyértelmű volt, magán úton kell elindulnom. Ekkor csapattársam/barátnőm segítségével kerültem Győrbe, ahol innentől kezdve egyértelmű volt a műtétem helyszíne. Nem is csalódtam benne. A helyszín, a személyzet, mind-mind egytől-egyik kifogástalan volt, az ellátásról nem is beszélve. Számomra ez az egész hozzáállás felért egy fél gyógyulással. Még egyszer nagyon szépen köszönöm mind a nővéreknek, a kezelőorvosomnak, a műtéti teamnek és mindenkinek, aki ott dolgozik, hogy létezhet ilyen hely is, ahol így bánnak a pácienssel!
G.E. , 2019-01-30
Csak maximális tisztelettel és elégedettséggel tudok gondolni az Önöknél töltött napra. Az ellátás, a betegközpontú hozzáállás és a profizmus minden szempontból köszönetet érdemel. Köszönöm
LZ , 2019-01-26
Elégedett voltam a szolgáltatásukkal, operáló orvosommal, nővérekkel.
P.L. , 2019-01-25
Maximálisan elégedett vagyok a szolgáltatással, profi a személyzet, XXI. századi a környezet, kiváló a szakorvos!
D. E. , 2019-01-23
Köszönök mindent! Maximálisan meg voltam elégedve mindennel! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
N. L-né , 2019-01-18
Már a konzultáción korrekt, teljes körű tájékoztatást kaptam Dr. Győrffy Lajos főorvos úrtól, aki végtelenül kedves és barátságos volt. Köszönöm Dr. Cselovszki Éva aneszteziológus főorvosnak a megnyugtató kedvességét, türelmét és részletes tájékoztatását, amit a műtét előtt kaptam. Dr. Győrffy Lajos főorvos úrról, aki a műtétet végezte, nehéz röviden nyilatkozni, ő egyszerűen tökéletes és a munka is, amit végzett. Külön köszönet a nővéreknek, akik figyeltek rám, kiszolgáltak és mindezt végtelen türelemmel és kedvességgel tették, valamint a műtősfiúnak, aki fülig érő szájával a műtét előtti kis izgalmat elfeledtette. Köszönet a többi munkatársnak is, aki a műtőben segített.
U.P. , 2019-01-16

Írjon a vendégkönyvünkbe!

 
 
 
 
 
A * csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
Az email címét nem tesszük közzé.
Biztonsági okokból az IP címét (52.55.186.225) tároljuk.
Hozzászólása az Adminisztrátor felülvizsgálata után lesz látható.
Fenntartjuk a jogot a hozzászólása szerkesztéséhez, törléséhez és a közzététel megtagadásához.