Rólunk írták!

Tisztelt Sebészeti Centrum!
A nyújtott szolgáltatással maximálisan elégedett voltam. A szobával, a felszereltséggel és a kiszolgálással kapcsolatban is csak jót tudok mondani. Az operáló orvos és a műtéti team profizmusa és kedvessége vitathatatlan. Még nem találkoztam ilyen segítőkész nővérszolgálattal. Az étkezés, ellátás elsőosztályú - a tisztaságot is beleértve.
H. L. , 2018-10-12
Október 10-én műtötték a térdemet a fent nevezett centrumban. Véleményem a következő: Mint minden embert, engem is szorongás fogott el a műtéttel kapcsolatban. Hamarosan tapasztaltam, hogy megnyugodhatok, az ottani környezet már nyugtatóan hatott rám. Nagyon kedves volt az operáló orvosom. Műtét előtt még elbeszélgetett velem, ami nyugtatóan hatott rám. A műtéti team munkájával és a nővérszolgálattal is nagyon meg voltam elégedve, továbbiakban a tisztasággal és az ellátással is. Nagyon jól esett, mikor délután még egy kis rágcsálnivalót is kaptam. Távozásomkor elláttak tanácsokkal és jókívánságokkal. Maximálisan meg vagyok elégedve az ottani körülményekkel az operáló orvos és a dolgozók munkájával. Minden egészségügyi intézményben így kellene ellátni a betegeket!
L. J-né , 2018-10-12
Kedves, segítőkész személyzet. A tisztasággal is elégedett voltam. Szakmailag maximális színvonal.
Sz. E. , 2018-10-11
Sajnos (vagy hál' Istennek) nincs összehasonlítási alapom kórházi ellátást illetően, de csak pozitívan tudok nyilatkozni. Bár a szobában nagyon kevés időt töltöttem, mindennel maximálisan meg voltam elégedve! (Csak szőrszálhasogatásként jegyzem meg, hogy a teához nem volt citromlé 🙂 )
A nővérek kedvesek voltak, odafigyeltek rám. A műtét alatt éreztem, hogy jó kezekben vagyok. Semmi félelemérzetem nem volt. Maga az operáció jó hangulatban telt, ki merem jelenteni, hogy egy élmény volt.
Mindenkinek csak ajánlani tudom az intézményt!
Köszönöm szépen!
N. O. , 2018-10-10
Az ellátással maximálisan meg voltam elégedve. A nővérek kedvesek és profik, a légkör családias. Az orvosok felkészültsége és hozzáállása tökéletes. Mindenkinek csak ajánlani tudom, akinek szüksége lehet rá.
H.Cs. , 2018-10-03
Mindennel nagyon-nagyon-nagyon-nagyon meg voltam elégedve!!!
Az éjszakás nővér, Móni egy tünemény volt, esküszöm hozzásegített a gyógyulásomhoz a pozitív, betegközpontú hozzáállásával. Az orvosok, műtősök, nővérek igazán profik, a legjobb kezekben voltam. Az ellátás és a tisztaság elsőosztályú, a rendelhető ételek variációja jobbnál jobb. A nővérek nagyon aranyosak, kedvesek, helyesek, mosolygósak. Dr. Varga Márk nagyon ügyes, fiatal sebész, örülök, hogy őmellette döntöttem, illetve Dr. Győrffy Lajos egy nagyon kedves, korrekt, profi plasztikai sebész, a lehető legjobb orvosok mellett döntöttem. Nagyon meg voltam elégedve mindennel, semmi nem fájt!
Köszönök mindent!
Jól éreztem magam a Kardirex intézményében!
K. E. (Kiscsillag) , 2018-10-02
Pár évvel ezelőtt kórházban műtött lágyéksérvem kiújulása miatt döntöttem a Kardirex Egynapos Sebészet mellett, ahol szinte egy hét alatt sorra kerülhettem.
A Kardirexben egy szimpatikus környezet és rendkívül barátságos személyzet fogadott. Az orvosok közvetlenek voltak és mindenkinek volt egy jóleső szava a beteghez.
Itt egy korszerűbb műtéti megoldást alkalmazva végezték el a műtétet, amely csak enyhe fájdalommal járt és gyors felépülést eredményezett. Úgy gondolom, hogy jól döntöttem, amikor a Kardirexet választottam, mivel itt egy korrekt, szinte fájdalommentes megoldást kaptam egy szép tiszta, szállodai környezetben. A legfontosabb pedig, hogy a doktor úr szerint a sérv kiújulásától sem kell tartani.
S. S. , 2018-10-02
Teljes mértékben elégedett vagyok a szolgáltatással. Operáló orvosom érezhetően mindent megtesz a gyógyulásom érdekében. A nővérek nagyon figyelmesek, kedvesek, odafigyeltek rám. A tisztaság kifogástalan.
F. K. , 2018-10-01
Bár a műtétem szeptemberben volt, de időhiány miatt most írom le ezt a pár mondatot, ugyanis most kontrollra megyek. Maximálisan elégedett voltam az operáló orvossal, a műtéti team munkájával, a nővérszolgálattal. Kiemelném az altató orvosnő, Dr. Cselovszki Éva maximálisan odafigyelő munkáját. Az ellátás, az étkeztetés a tisztaság maximális volt. Köszönöm szépen!
u.i: A nővérek nagyon kedvesek voltak !!
N. J-né , 2018-10-01
Egy percig sem bánom, hogy a Kardirexet választottam az operációm helyszínéül.!!!
Az engem operáló orvos és a hozzá tartózó team munkája kiváló. Az étkezés, a tisztaság kifogástalan. Győrffy doktor egy kedves, figyelmes, barátságos, türelmes ember, aki ezen tulajdonságok mellett még nagyon jó fej is! Az altatóorvos egy szimpatikus, nagyon kedves hölgy. A nővérek kedvesek, aranyosak, segítőkészek, figyelmesek. Hozzájárult a gyors gyógyuláshoz az éjszakás nővér végtelen kedvessége, figyelmessége, odaadása a betegek iránt.
Sz. L. , 2018-10-01

Írjon a vendégkönyvünkbe!

 
 
 
 
 
 
A * csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
Az email címét nem tesszük közzé.
Biztonsági okokból az IP címét (52.87.253.202) tároljuk.
Hozzászólása az Adminisztrátor felülvizsgálata után lesz látható.
Fenntartjuk a jogot a hozzászólása szerkesztéséhez, törléséhez és a közzététel megtagadásához.

MENU
×
MENU