Rólunk írták!

Maximálisan meg voltam elégedve az operáló orvosommal, Dr. Nyőgér Zoltánnal. Kiváló teljesítményt nyújtott az összeszokott műtéti team, amelynek tagjai a félő, ijedt betegnek megnyugvást, biztatást adnak. A nővérek nagyon barátságosak, készségesek, segítőkészek. Sok ilyen nővért kívánok mindenkinek. A beteg minden mozdulatát figyelik, valósággal simogatnak szavaik. Az étkezés bőséges, választékos és nagyon finom. A tisztaságra is csillagos osztályzatot lehet adni. Ilyen orvossal, műtősökkel, nővérekkel könnyebb a gyógyulás! Sok sikert kívánok a további munkájukhoz!
K. I-né. , 2018-09-28
Nagyon kedves személyzet, tiszta, ápolt környezet. Az orvosok és műtős személyzet segítőkész. Az ellátással maximálisan elégedett voltam, ha más alkalommal szükségem lenne orvosi ellátásra, mindenképpen számításba veszem továbbra is a Kardirexet.
K. É. , 2018-09-28
Nagyon szépen köszönöm kedvességüket, a szakszerű ellátást. Bárcsak mindenkinek, akinek szüksége van rá, ilyen körülmények állnának rendelkezésre a gyógyuláshoz!
Köszönök mindent!
G. Z. , 2018-09-26
Maximálisan meg voltam elégedve az ellátással. Dr. Győrffy Lajos operált, aki szakmailag profi és nagyon precíz, örülök, hogy őt választottam. Az altatóorvos hölgy és a személyzet mindvégig nagyon figyelmes és kedves volt. Kati nővér, aki szinte mindvégig velem volt, éjjel is ugyanolyan mosolyogva jött be, mint nappal, pedig már több mint 12 órája talpon volt. Köszönet neki! Az étkezés és a tisztaság is "csúcsszuper" volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Kardirex Egynapos Sebészeti Centrumot.
Köszönettel:
B. E. , 2018-09-24
Mindennel nagyon elégedett vagyok és nagyon köszönöm a gyors és szakszerű ellátást!
O-né , 2018-09-20
Nagyon hálás vagyok mindenért és nagyon meg vagyok elégedve mindennel. Nagyon kedves volt mindenki, nagyon figyelmes! Minden elismerésem az osztály összes dolgozójának. A legfontosabb az embereknek, hogy emberszámba veszik. Nagyon szépen köszönök mindent!
T. V. , 2018-09-20
Szeptember 19-én operáltak visszérrel. A nővérek nagyon kedvesek és segítőkészek. Az ember minden kívánságát teljesítik. Az operáló orvos is nagyon rendes és kedves az emberrel. Nagyon tudom ajánlani mindenkinek. Az étkezéssel és a tisztasággal is minden rendben volt. Mindenkinek ajánlani fogom a sebészeti centrumot.
K. M-né , 2018-09-20
Teljesen elégedett voltam mind a szolgáltatással, mind az engem operáló orvossal a team munkájával és a nővérszolgálattal.
Tiszta, rendezett körülmények. Köszönöm a kedvességet és a figyelmet, amit felém tanúsítottak 🙂
T.-né , 2018-09-19
Teljes mértékben elégedett voltam!
A tisztaság, a nővérek, az étkezés teljes mértékben kitűnő!
Dr. Varga Márk, az operáló orvosom, mindent pontosan elmagyarázott az altatóorvossal együtt! Mindent pontosan tudtam, mi, hogy fog történni! Nagyon hálás vagyok a doktor úrnak, hogy visszaadta a normális életem a fájdalom megszüntetésével, és a nővéreknek, hogy végig mellettem voltak. Ha úgy alakulna életem, ismét csak a Kardirex-hez fordulnék!
Á. S. , 2018-09-18
Tisztelt Kardirex!
A legnagyobb mértékben meg vagyok elégedve, egész idő alatt végig segítőkészek voltak a doktorok, nővérek. Az ellátással és a tisztasággal tökéletesen meg voltam elégedve. Ismerőseimnek szívből fogom ajánlani a Kardirex Egynapos Sebészetet!

Tisztelettel:
Sas Eszter , 2018-09-13

Írjon a vendégkönyvünkbe!

 
 
 
 
 
 
A * csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
Az email címét nem tesszük közzé.
Biztonsági okokból az IP címét (52.87.253.202) tároljuk.
Hozzászólása az Adminisztrátor felülvizsgálata után lesz látható.
Fenntartjuk a jogot a hozzászólása szerkesztéséhez, törléséhez és a közzététel megtagadásához.

MENU
×
MENU