Rólunk írták!

618 entries.
Érsebészeti műtétre jelentkeztem az osztályra! Nagyon kedves fogadtatás, nagyon megnyugtató érzés volt. Korszerű és tiszta osztály! A nővérek nagyon kedvesek és aranyosak voltak velem. Köszönettel tartozom Dr. Kövesi Zsolt főorvos úrnak, aki nagyon szakszerűen és precízen végezte a műtétet. A műtőben nagyon jó hangulat uralkodott, amíg ébren voltam 🙂 Tisztelettel:
V.Z. , 2019-01-09
Másodszorra is a Kardirex-et választottam, kiújult köldöksérv műtétem miatt. Külön köszönet Dr. Pohárnok Zsolt főorvos úrnak precíz, alapos munkájáért, aki mindent elkövetett, hogy a műtét a lehető legjobban sikerüljön. Mindenkinek csak ajánlani tudom a higgadt, nagy szaktudással rendelkező főorvos urat. Külön köszönet Kati nővérnek, a műtéti teamnek s nem utolsó sorban Dr. Cselovszki Éva doktornőnek. Minden a megbeszéltek szerint történt. Problémamentes ébredés. Nagy rend és tisztaság az osztályon. A sebészeti osztály értékelése 5-ös skálán 5*, ismét. Jól esett a búcsúajándék és az otthonra kapott érdeklődő telefonhívás. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Kardirex-et.
V.B.A. , 2019-01-07
Teljesen elégedett vagyok az összes szolgáltatással. Mindenki nagyon kedves és tapasztalt.A tisztaság is maradéktalan. A nővérek kedvesek és segítőkészek. Csak ajánlani tudom a Centrumot.
I.Cs. , 2019-01-04
Gyermekem térdműtéten esett át a tegnapi napon, amit Dr. Szálasy László végzett el. A doktor úr roppant empatikus, segítőkész, a tudása nem kérdéses. A megbeszéltek szerint érkezett , felvilágosított minket. A műtéti team rendkívül barátságos, folyamatosan érdeklődtek gyermekem műtét utáni állapotáról. Az altatóorvos doktornő roppant kedves volt az altatás előtt, alatt, már amire Alexandra emlékszik. A nővérek éjjel-nappal rendszeresen figyeltek, segítettek, amit ezúton is köszönünk! A kényelem, a szoba, a váróterem rész kifogástalan. Sikeres munkájukhoz minden jót kívánunk a jövőben és még egyszer nagy köszönet minden dolgozójuknak!
M.H.A. , 2019-01-03
Tökéletes, szakszerű ellátás. Az operáló orvos és az altatóorvos részletes tájékoztatásban és ellátásban részesített. A nővérek figyelmessége példaértékű.
L.A. , 2019-01-03
Teljes mértékben elégedett voltam a műtétet végző orvosommal. A műtét utáni szolgáltatásokkal az ellátással és a tisztasággal is.
S.T. , 2018-12-27
Már belépéskor a kórterem összes sem hasonlítható egy kórházzal. Meleg színek dominálnak, nyugodt, tiszta környezetben. Érkezésem után nem sokkal már meg is műtöttek. Ismerőseim a keresztszalag-pótlásukat úgy írták le, hogy végig pokoli fájdalmuk volt, én ebből semmit sem éreztem. A gyógyszeradagolás folyamatos, nem kellett használnom a nővérhívót emiatt. Korrekt, egyértelmű és rövid tájékoztatásokat kaptam, gyógytornász segített a mankózásban és az erősítő gyakorlatok elsajátításában. A nővérek nagyon kedvesek, sokat segítenek,ha kell, többször benéznek csengetés nélkül is. Az étkezés bőséges, összességében minden azt a célt szolgálja, hogy a műtét és a lábadozás nyugodt és stresszmentes környezetben teljen.
V.Z. , 2018-12-22
Én egy vastagbéltükrözésen voltam és őszintén megvallva, eléggé féltem. De! Attól a pillanattól, hogy beléptem a 2. emeleten levő "Műtő" ajtaján már éreztem, hogy itt baj nem lehet, jó kezekben vagyok. Nagy kár, hogy ilyet a közegészségügyben csak ritkán lehet tapasztalni. Egyszóval én mindennel elégedett voltam, és jó szívvel merem ajánlani annak, aki megteheti. Köszönet mindenkinek, akik itt dolgoznak. Tisztelettel:
M.A. , 2018-12-20
A bentlétem alatt mindennel maximálisan meg voltam elégedve. Köszönet mindenért!
V.S. , 2018-12-19
2018. 12. 18-án Dr. Győrffy Lajos és csapata mellnagyobbítást végzett rajtam emlőfelvarrással. Az egész csapat munkájával, rugalmasságával és a Kardirex Egynapos Sebészeti Centrum ellátásával teljesen elégedett vagyok. Mindenkinek azóta is ajánlom a szolgáltatásaikat. Aki aznap dolgozott osztályos nővér, Kati, nagyon hálás vagyok neki. Életem során nem találkoztam még ennyire kedves, segítőkész nővérrel. Köszönöm az egész csapatnak.
B.E. , 2018-12-19

Írjon a vendégkönyvünkbe!

 
 
 
 
 
A * csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
Az email címét nem tesszük közzé.
Biztonsági okokból az IP címét (52.55.186.225) tároljuk.
Hozzászólása az Adminisztrátor felülvizsgálata után lesz látható.
Fenntartjuk a jogot a hozzászólása szerkesztéséhez, törléséhez és a közzététel megtagadásához.