Rólunk írták!

Szolgáltatásuk minden várakozásomat felülmúlta. Az egészségügyi személyzettel nagyon elégedett voltam. Ha a jövőben bármilyen egészségügyi problémám lesz, ami az Önök intézményében orvosolható, tudom, hova forduljak.
Sas Eszter , 2018-09-13
Tisztelt Kardirex Sebészeti Centrum!
Térdműtétemmel kapcsolatban a következőket tapasztaltam:
Időpontra érkezésemkor pontos, mindent kielégítő tájékoztatásban részesültem.
A műtét gyors volt, pontosan az előre megbeszéltek szerint zajlott. Semmi váratlan, negatív impulzus nem volt. Külön köszönet a nővérszolgálatnak, akik folyamatos figyelemmel kísérték a műtét utáni történéseket. Minden igényt kielégítve segítették a lábadozást. Külön köszönet Dr. Horváth Péter főorvos úrnak is.
M. P-né , 2018-09-12
Köszönöm, hogy a szükséges vizsgálatokra ilyen gyorsan kaptam lehetőséget és a vizsgálat és beavatkozás során is végig egyeztetett időpontok szerint történt minden. Köszönöm kedvességüket, pozitív, készséges hozzáállásukat. Köszönöm mindannyiuknak a segítségüket, szolgálatukat.
Kívánom, hogy a továbbiakban is ilyen készségesen végezzék munkájukat!
R.K. , 2018-09-12
A felsorolt összes szolgáltatással maximálisan elégedett voltam.
Mindenkinek nagyon köszönök mindent!
A szolgáltatások színvonala csillagos ötös!
K.N.K , 2018-09-12
Térdsérülés miatt kerültem a Kardirex szakrendelésére majd kivizsgálás után az Egynapos Sebészeti Centrumban műtétre. Az egész folyamat - kivizsgálás, javaslattétel a megoldásra, műtétre, altatásra, felkészítés, műtét előtti tájékoztatás, ellátás, műtét, műtét utáni ellátás, gondoskodás, kezelés - magas szinten, jó minőségben, jó környezetben és empatikus hozzáállással, nagy szaktudással történt.
A szakmai ellátás mellet a délutáni műtét utáni vacsora, a reggeli kiváló, bőséges, egy jó hotel minőségével vetélkedő volt.
Köszönöm!
R.Gy. , 2018-09-11
Lágyéksérv műtétem volt, melyet Dr. Pohárnok Zsolt főorvos úr végzett el, amit köszönök! Higgadtságát, szaktudását tisztelem és nagyra tartom.
Nagy figyelmességet és emberséget tapasztaltam Dr. Cselovszki Éva altatóorvostól, a nővérektől és a műtéti team munkája is példaértékű. A klinika tisztasága kimagasló. A műtétet követő, otthoni telefonos érdeklődésért külön köszönet!
Tiszta szívvel ajánlom mindenkinek!
M-né H. I. , 2018-09-10
A szolgáltatás kitűnő. Az operáló orvos részletes tájékoztatást adott. A munkája és a hozzáállása kifogástalan. A műtéti team összeszokott, alapos. A nővérszolgálat remek. Mindenhol nagy tisztaság van. Mindennel meg vagyok elégedve. Örülök, hogy az Önök keze alá kerültem.
Köszönettel:
Zs. Z. , 2018-09-10
Térdműtétemhez a Kardirex Egészségügyi Központot választottam. Dr. Horváth Péter főorvos úr műtött, akit rendkívül közvetlen, barátságos és kiváló szakembernek ismertem meg. Tiszta, rendezett környezetbe érkeztem, mosolygós, figyelmes, segítőkész ápoló személyzet fogadott. Nagyon jól esett a lelkiismeretes törődés az altatás előtt és a műtét utáni folyamatos ellenőrzés, kedves szó. Nagy figyelmességet, szaktudást és segítőkészséget tapasztaltam. Egy igazi "Szuper Csapat" dolgozott körülöttem. Pozitív tapasztalattal és hálásan távozom a Kardirexből.
Jó egészséget, sok sikert, kitartást kívánok az egész csapatnak.
K. Z-né , 2018-09-06
A tökéletes ellátás már a betegfelvételnél kezdődött, és a betegszobáig tartott egy humoros, profi csapattal.
Doktor urat pontos tájékoztatás és profi kéz jellemzi. A műtét utáni gyógyszeres ellátás nagyon kitanult és tökéletes, nincs fájdalom. A nővérek nagyon figyelmesek, példamutató lehet több intézménynek is.
Az étkeztetés tökéletesen ki van találva és bőven elég. A higiénia nagyon rendben van, 100%.
Köszönöm az ellátást és a fájdalommentes napokat!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
R. G. , 2018-08-30
Maximálisan elégedett vagyok az ellátással, a kezeléssel, a kiszolgáló személyzet munkájával. Köszönöm!
V. I. , 2018-08-29

Írjon a vendégkönyvünkbe!

 
 
 
 
 
 
A * csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
Az email címét nem tesszük közzé.
Biztonsági okokból az IP címét (52.87.253.202) tároljuk.
Hozzászólása az Adminisztrátor felülvizsgálata után lesz látható.
Fenntartjuk a jogot a hozzászólása szerkesztéséhez, törléséhez és a közzététel megtagadásához.

MENU
×
MENU