Rólunk írták!

618 entries.
Köszönöm szépen, maximálisan elégedett voltam az orvosommal, a műtéti team munkájával és a nővérekkel, a tisztaságról, étkeztetésről nem is beszélve. Köszönök szépen mindenkinek mindent, és nagyon aranyosak voltak velem.
Cs.R-né , 2018-12-13
Maximálisan elégedett voltam az operáló orvosommal, műtét előtt és után is tájékoztatott minden várható eseményről. A műtétben résztvevők és a nővérszolgálat munkájáról csak elismeréssel beszélhetek, mindenben segítettek. Az étkezés és a tisztaság ötcsillagos. Köszönöm mindannyiuk munkáját!
Cs.S. , 2018-12-12
A műtétre való felkészítésem alapos volt és megnyugtató. A körülményekkel, a nyújtott szolgáltatással teljes mértékben elégedett voltam. Mindenki kedves volt, nyugodt és türelmes. Egy ötcsillagos gyógyszálloda hangulatát idézte. Az operáló orvos, a műtéti csoport és a nővérek nagyon figyelmesek voltak, megértőek és segítőkészek. Összehangolt, profi ellátásban részesültem!
T.F. , 2018-12-11
Kb. másfél éve éreztem a jobboldali lágyék tájékán egy kisebb dudort, amely aztán egyre nagyobb lett. Mivel a baloldalon 2000-ben már műtöttek lágyéksérvvel, tudtam, hogy ez ugyanolyan lesz. Egészségügyben dolgozó rokonom ajánlotta Dr. Varga Márk sebészorvost, ill. a Kardirex Sebészeti Centrumot. Az előzetes vizsgálat igazolta a lágyéksérvemet. A doktor úr megígérte, hogy a Kardirex-ben elvégzi a műtétet, de előtte végeztessek el egy Colonoscopiát. Ennek elvégzése után 2018. november 29-re tűzte ki a műtétet. A felvételi procedúra után a nővérek bevezettek a szobába. Rövid idő után a műtőbe kerültem, ahol a műtéti team előkészített a műtétre. A műtét altatásban történt. A műtét után fájdalmat nem éreztem. A nővérek figyelmessége nagyon megnyugtató volt. Az ellátás és étkeztetés lenyűgöző, köszönöm Dr. Varga Márk, a team és a nővérek lelkiismeretes munkáját.
H.L.I. , 2018-12-10
Tisztelt Vezető Főorvos Úr! Nagy félelemmel érkeztem Önökhöz, mert évek óta készültem a műtétre lelkileg-testileg. Nehezen meghozott döntés volt részemről, de az Önök szaktudása, kedvessége, gyorsasága mindezt feledtette. Dr. Kövesi Zsolt főorvos operált. Köszönettel tartozom neki a precíz munkáért és lelki támaszért. Köszönet a nővéreknek, akik minden percemet figyelték, fájdalmamat csillapították és komfortérzetemet növelték. Köszönet mindenkinek aki a csapatukban részt vesz, mert ezt csakis csapatban lehet ilyen precízen csinálni. Tisztaság, az ételek mennyisége és minősége tökéletes. Kedvesség: takarító személyzet és a betegszállító úr, aki vitt a műtőbe, elfeledtették a félelmemet! Köszönet Önöknek mindenért!
H.I. , 2018-12-05
2018. december 5-én műtötték a vállamat. Tökéletes volt minden. Kedves orvosok, nővérek, csupa figyelem, tisztaság higiénia. Az esti vacsora is nagyon finom volt. Köszönettel:
B.R. , 2018-12-05
Tisztelt Kardirex! Szerencsére még nem sokat voltam kórházban, de ez az ellátás és gondozás, amit itt kaptam, maximális elégedettségemre szolgál! Mindenki nagyon kedves és segítőkész volt, az altatóorvostól kezdve a nővéreken és a műtősfiún keresztül egészen a recepciósokig. Természetesen a kezelőorvosomról nem is beszélve! Az étkezés, tisztaság pedig mint egy szállodában, ha nem lett volna a műtét, úgy éreztem volna magam, mintha egy hotelben lettem volna egy kis pihenésen. Még egyszer nagyon köszönöm! Remélem nem kell újra jönnöm, de csak a műtét miatt írom ezt. Tökéletes volt minden! Köszönöm!
M.B.A. , 2018-12-01
A legjobb döntést hoztam, amikor a Kardirex Egynapos Sebészeti Centrumot választottam. Nagyon meg voltam elégedve mindennel. Kellemes, tiszta környezet vett körbe. A nővérek, asszisztensek a legnagyobb kedvességgel, empátiával fordultak felém. Az operáló orvos, Dr. Schendl Roland munkája is elismerést érdemel. Kiváló orvosi ellátásban részesültem. Mindenkinek csak ajánlani tudom. A műtétet becsülettel és szakszerűen végezte el. A nővérek munkájával is elégedett vagyok. Az étkezésben, tisztaságban szintén a maximumot nyújtották. Külön köszönet a műtéti team munkájáért! Tökéletes volt minden! Köszönöm!
L.L-né , 2018-11-28
Az elmúlt hónapban térdműtétet végeztek rajtam a Sebészeti Centrumban. Az egész (a műtét, az ellátás) olyan volt, mint amit az ember megálmodott, vagy elvárt volna az állami egészségügytől. Egy napra "nyugaton" éreztem magam. Gratulálok a teljes személyzetnek, az orvosoknak, tökéletes munkát végeztek. Köszönöm lelkiismeretes munkájukat!
P.O. , 2018-11-28
Életem első "kórházi" élményét éltem át itt Önöknél, amely teljes mértékben pozitív volt!!! Soha nem találkoztam még ennyire kedves és emberséges orvosokkal és nővérekkel! Dr. Éles György hozzáállása és munkássága csodálatra méltó, bátran fogom őt ajánlani annak, aki plasztikáztatni szeretne. S. Tiborné nővért szeretném még megemlíteni, aki végtelen kedvességgel ápolt 0-24 órában. Ellátás, étkeztetés, tisztaság: 5*
Sz.K. , 2018-11-27

Írjon a vendégkönyvünkbe!

 
 
 
 
 
A * csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
Az email címét nem tesszük közzé.
Biztonsági okokból az IP címét (52.55.186.225) tároljuk.
Hozzászólása az Adminisztrátor felülvizsgálata után lesz látható.
Fenntartjuk a jogot a hozzászólása szerkesztéséhez, törléséhez és a közzététel megtagadásához.