Rólunk írták!

Életem első műtétjére nagy izgalommal érkeztem, reggel azonban mosolyogva fogadtak, a műtős személyzet is viccel ütötte el a félelmemet. Maximálisan elégedett voltam a teljes személyzet munkájával.
Odafigyelésük irányomban példaértékű volt.
Köszönöm, munkájukhoz kitartást kívánok! 🙂
Sz.-né , 2018-08-22
Az összes felsorolt szolgáltatással maximálisan elégedett voltam. Olyan benyomásom támadt, mintha az országhatár nyugati oldalára csöppentem volna egy egészségügyi intézménybe. Kiemelném a csapatmunka összehangoltságát, a feltétlen figyelmességet, látszik, hogy mindenki számára közös a cél: a beteg gyógyulása.
Köszönöm.
O.L. , 2018-08-15
Hogy elégedett voltam-e a szolgáltatással? Röviden egy nagy IGEN-nel válaszolnék, de talán több szót érdemel az operáló orvos kedvessége, ügyessége, a beteggel, azaz velem szemben tanúsított empátiája. Ugyanez vonatkozik a teamre is, akik kedvesen, segítőkészen álltak rendelkezésemre. Minden tekintetben csak a legjobbat tudom mondani. Jó lenne, ha hátralevő életemben ilyen team venne körül.
K. G. Á-né , 2018-08-15
2018. május végén ripityára törtem a kezem. A műtétet Dr. Balogh Péter végezte hajnalban. Örültem, hogy ő volt az ügyeletes orvos, hiszen már sokszor megmentette az életemet. 2018. július 6-án a Kardirexben végezte el a drót kivételét. Ámultam, s bámultam az ottani ellátáson, miliőn, törődésen. Számomra, aki sokat voltam kórházban a betegségeim miatt, meglepő volt, hogy tejesen mást tapasztaltam itt. Ami az állami kórházakban hiányzik, az itt megtapasztalható. Elégedett voltam a főorvos úr munkájával, a műtéti team, a nővérszolgálat munkájával, az ellátással, a tisztasággal, MINDENNEL!
Köszönöm odaadó munkájukat, hálás vagyok azért a figyelemért, aggódásért, ami végig kísért. Így képzelném el az állami kórházban az ellátást.
P. L-né , 2018-07-21
Minden tökéletes volt. Az orvosok és a nővérek is rendkívül segítőkészek és kedvesek. A legnagyobb mértékben meg vagyok elégedve. A kórterem kényelmes, szép. Mindent nagyon szépen köszönök!
H. P. , 2018-07-20
Rendkívül meg vagyok elégedve a Kardirex szolgáltatásaival. Mindenki végtelenül kedves volt. Ha bármiféle problémám volt, azonnal jöttek és segítettek. Laktózérzékenységemre való tekintettel mindig kellő odafigyeléssel választották ki a nekem szánt ételt, italt. Doktor úr is végtelenül kedves volt, véleményem szerint szakmailag is kellő odafigyeléssel végezte a teendőket. A hely tisztasága kiváló. Nincs okom a panaszra. Köszönök mindent!
B. B. , 2018-07-13
Nagyon elégedett vagyok a szervezettséggel, tisztasággal, az egész műtét lebonyolításával. Külön ki szeretném emelni az operáló teamet és a nővérszolgálatot. Jó látni ennyi mosolygós arcot, főleg a műtét előtt nagyon megnyugtató volt. A műtőben is kiemelném a profizmust, amivel elláttak. Operáló orvosom szakértelme és rugalmassága szintén maximum pontot érdemel. A nővérek 120%-os teljesítményt nyújtottak és nagyon kedvesek voltak.
Nagy köszönet a Kardirex egész csapatának, megkönnyítették az egész operációs eljárást. Nagy szükség van ilyen ellátásra és HAJRÁ!
Köszönettel:
J. Z. , 2018-07-13
Tisztelt Kardirex!
Maximálisan elégedett vagyok szolgáltatásaikkal. A pontos, érthető tájékoztatással, az orvosok, az ápolók precízségével, kedvességével, türelmével. Az étkeztetés és a tisztaság is teljes megelégedettségemre szolgált. Hálával gondolok mindenkire, aki bármilyen formában hozzájárult felépülésemhez. További sok sikert munkájukhoz!
Anonim , 2018-07-13
Egy dupla sérvműtétre érkeztem az Önök centrumába nagy izgalommal. Egy napot töltöttem itt és semmi rossz emlékem nem maradt a műtétek után.
Nagy hálával, tisztelettel és dicsérettel tartozom mind az orvosi és ápolói stábnak.
Nagyon-nagyon köszönök mindent!
Tisztelettel:
K. A. , 2018-07-03
A Kardirex által nyújtott szolgáltatással minden tekintetben elégedett voltam. Részletezve: Tiszta, rendezett, szép környezet. Műtét előtti és utáni protokoll korrektségében megnyugtató, bizalmat ébresztő volt. Kedves, segítőkész nővérek, műtéti team. Dr. Horváth Péter személyében egy kompetens, korrekt, segítőkész orvost ismertem meg.

Köszönet mindenkinek, csak ajánlani tudom Önöket!
V. A. , 2018-07-02

Írjon a vendégkönyvünkbe!

 
 
 
 
 
 
A * csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
Az email címét nem tesszük közzé.
Biztonsági okokból az IP címét (52.87.253.202) tároljuk.
Hozzászólása az Adminisztrátor felülvizsgálata után lesz látható.
Fenntartjuk a jogot a hozzászólása szerkesztéséhez, törléséhez és a közzététel megtagadásához.

MENU
×
MENU