Rólunk írták!

618 entries.
Teljes mértékben elégedett vagyok mindennel, amit a sebészeti centrumban kaptam. Az operáló orvosom és a team nagyon figyelmes volt, kedves és segítőkész. A nővérszolgálat barátságos, folyamatosan érdeklődtek felőlem, külön pozitívum, hogy pár nappal a műtét után felhívtak, hogy minden rendben van-e. A tisztaság 10-ből 10 pont. Köszönök mindent!
S.B. , 2018-11-27
A csapat munkájával maximálisan elégedett voltam. A telefonos tájékoztatások, emlékeztetők kifejezetten hasznosak. Mindenkinek csak ajánlani tudom az Önöknél folyó hozzáállást. Köszönöm a csapat munkáját!
V. J. , 2018-11-27
Tisztelt Kardiex! Maximálisan elégedett voltam a fentiek (szolgáltatás, operáló orvos, műtéti team, nővérszolgálat, ellátás étkeztetés, tisztaság) mindegyikével!
H. G. , 2018-11-24
Voltam és jelenleg is egészségügyi dolgozóként írom a véleményemet Önöknek. A 70-es évek elején, amikor végeztem, ilyen hivatástudattal, ilyen betegközpontú egészségügyi dolgozókat, orvosokat képeztek Magyarországon. Örülök, hogy Önöknél megtapasztalhattam, átérezhettem e magas szintű orvosi ellátást, a műtéti team és a nővérszolgálat lelkiismeretes munkáját, a szállodaszintű ellátást. Nekem is Önöket ajánlották, én is tiszta lelkiismerettel fogom javasolni pácienseinknek Önöket. Köszönök mindent! Tisztelettel:
N.K-né , 2018-11-23
Elégedett voltam a szolgáltatásukkal. A műtétet végző orvos és a műtéti team a műtét folyamán közölte mit, miért végez, ez nagyon megnyugtatott. A nővérek és az orvos is nagyon segítőkész, kedves volt velem. A kórterem szép és tiszta volt, meg voltam elégedve az ellátással.
Marika , 2018-11-21
Mindennel nagyon meg voltam elégedve. Mindenről kaptam tájékoztatást kérdés nélkül. Mind az operáló orvos, mind a műtéti team és nővérszolgálat munkája kiváló volt. Nagyon köszönöm! Csak jót tudok mondani. A szoba szállodai színvonalnak felel meg.
Sz. A. , 2018-11-21
Nagyon elégedett vagyok maximálisan teljes körű tájékoztatás, odafigyelés, kedvesség és nem utolsó sorban hatalmas precizitás orvosi tudás minden téren! Tisztaság mint egy 5*-os szállodában, gyönyörű a környezet, a higiénia, a nővérek határtalan kedvessége és az operáló doktor úr is maximálisan emberséges, odafigyelő. Szakértelemben is magasan elsők között említeném! Mindenkinek meleg szívvel ajánlom az intézményt, csak pozitív élményekkel távoztam! A műtét minimális fájdalommal járt!
Sz. K. , 2018-11-20
Nagyon elégedett voltam, a műtét utáni segítőkészség nagyban megkönnyítette az éjszakámat. Kati nővér kedvessége, az ételek, a doktor úr és az egész személyzet tökéletes munkát végeznek, mintha nem is Magyarországon történt volna az operáció. Szép, higiénikus környezet, egyszóval minden nagyon tökéletes volt. Ajánlani fogom az ismerőseimnek mindenképp! Nagyon köszönöm a kedvességet! 🙂
K.K.É , 2018-11-19
A teljes szolgáltatás rendkívül magas szintű, maximálisan elégedett vagyok Dr. Füzi Zsuzsanna főorvos asszony, a műtéti team munkájával, a nővérszolgálattal az ellátással és a tisztasággal. Köszönöm munkájukat. Tisztelettel:
Sas Eszter , 2018-11-16
Egy elég kellemetlen műtéttel fordultam a Kardirex Sebészeti Centrumhoz. Ettől függetlenül soha, egy pillanatig nem éreztem magam kellemetlenül. A nővértől az orvosomig, a takarító hölgyön át mindenki előzékeny és segítőkész volt. Ezúton is köszönöm!
F.Gy. , 2018-11-13

Írjon a vendégkönyvünkbe!

 
 
 
 
 
A * csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
Az email címét nem tesszük közzé.
Biztonsági okokból az IP címét (52.55.186.225) tároljuk.
Hozzászólása az Adminisztrátor felülvizsgálata után lesz látható.
Fenntartjuk a jogot a hozzászólása szerkesztéséhez, törléséhez és a közzététel megtagadásához.