Rólunk írták!

618 entries.
Mellnagyobbítási szándékkal kerestem fel a klinikát, ami a lehető legjobb döntés volt az életemben. Ilyen magas szintű ellátásban, mind az orvosok, ill. az ápoló személyzet tekintetében még soha nem részesültem. A körülmények, a tisztaság, a kedvesség páratlan, EMBER voltam, nem egy ágyszám. Tapasztalataimat tovább fogom adni, és köszönök mindent. Tisztelettel:
K. M. , 2012-06-30
A sebészeti műtétemmel kapcsolatban és minden szolgáltatásról csak jót mondhatok és életemben először találkoztam ilyen emberi és szakmai munkával, pedig sajnos ez a műtét már a tizedik volt! Hálával és köszönettel tartozom dr.Kövesi Zsolt főorvos úrnak és mindenkinek, aki a műtétnél értem dolgozott.
H.-né K. Ilona , 2012-06-28
Gyomortükrözésre jöttem a Kardirex Egynapos Sebészeti Centrumba Budapestről. Az orvosok munkájával és a személyzettel is maximálisan meg voltam elégedve. Köszönöm az ellátást és a gondoskodást. Mindenkinek csak ajánlani tudom, és ha lehetőségem lesz rá, akkor meg is teszem.
J. A.-né , 2012-06-09
Teljes mértékben elégedett vagyok a szolgáltatásukkal. Mindenki kedves, mindenről megfelelő tájékoztatást kaptam. A helyiségek tiszták, barátságos és kényelmes kialakításúak. Ha szükség lesz rá, biztosan ezt az egészségügyi centrumot fogom választani, ajánlom másoknak is. Köszönök mindent!
V. Z. , 2012-06-09
70 éves vagyok, így elég problémát jelentett, hogy lágyéksérvem van és műtétre kell menni. Az interneten ráakadtam a Kardirex Egynapos Sebészeti Centrumra. Itt némi tájékoztatást kaptam magáról a műtétről. Ezután a vendégkönyvre kattintva, már nem volt kétségem hogy hol műttetem meg magam. Ugyanis az ott bejegyzettek, mind elismeréssel nyilatkoztak az intézmény munkájáról. Dr.Vasas Norbert a műtétet megelőzően korrekt tájékoztatást adott a műtétről, illetve a lehetséges előforduló szövődményekről. A műtéti team rendkívül udvarias, megnyugtató módon viselkedett, ami nagyon jól esett, és csak elismeréssel szólhatok róluk. A műtét után a főnővér hozzáállása minden elképzelésemet felülmúlta. Szinte minden percben számíthattam a jelenlétére és segítségére. Állítom, hogy ilyen magas szintű ellátást, odafigyelést még nem tapasztaltam e.ü. intézményben. Jó szívvel ajánlanám bárkinek, akinek orvosi ellátásra van szüksége.
B. J. Csornáról , 2012-06-06
Korrekt tájékoztatás, mindennel teljes mértékben elégedett voltam. Köszönöm.
Sz. L. , 2012-06-05
2012.05.04-én horkolásos panaszokkal kerültem műtétre a Kardirex Egynapos Sebészeti Centrumában. Már a felvételkor tapasztaltam a nővérszolgálat részéről a kedvességet, a szinte családias légkörben történő megnyugtató beszélgetést a műtét lefolyásáról és az azt követő teendőkről. A legnagyobb mértékben elégedett voltam a beavatkozást végző Németh Zsuzsanna doktornő és csapatának a precíz összehangolt munkájával, amely szinte fájdalom nélkül, rövid időn belül lezajlott. Nagyon jó benyomást keltett a kórtermi szoba felszereltsége, nem utolsó sorban a tisztasága, ahova műtét után pihenésre kerültem. Ott a nővérkék fájdalomcsillapítóval, teával és egy-két jó tanáccsal ellátva a zárójelentést kézbe adva családi kísérettel hazaengedtek. Nagyon sok erőt, egészséget kívánok a Kardirex Sebészeti Központ valamennyi dolgozójának, hogy a továbbiakban is ilyen odaadással és lelkiismeretesen tudják végezni munkájukat. Köszönettel egy volt betegük!
B. Károly , 2012-05-30
Az előkészítéssel és a betegellátással elégedett voltam. Minden tekintetben korrekt és udvarias információkat kaptam. Egyben köszönöm is munkájukat.
A. N. , 2012-05-30
A műtét előtt teljes körű, részletes felvilágosítást kaptam. Barátságos, mosolygós emberek (orvosok, nővérek) vettek körül, ami nem megszokott az egészségügyben. A tisztaság példátlan, kifogástalan. Na és az eredmény! Tökéletes munka kérem, az új melleimnek köszönhetően ismét szép a világ! 🙂 Ajánlom Önöket mindenkinek!
T. Cs. M. , 2012-05-29
Az Egynapos Sebészeti Centrum szolgáltatásával, ellátásával és a ragyogó tisztasággal elégedett vagyok. Megköszönöm az operáló orvosom, dr.Hegedüs László sebész főorvos úr és a műtéti csoport munkáját. Köszönetet mondok a főnővér körültekintő és odaadó munkájáért. További sok sikert a munkájukhoz és jó egészséget.
B. J.né , 2012-05-29

Írjon a vendégkönyvünkbe!

 
 
 
 
 
A * csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
Az email címét nem tesszük közzé.
Biztonsági okokból az IP címét (52.55.186.225) tároljuk.
Hozzászólása az Adminisztrátor felülvizsgálata után lesz látható.
Fenntartjuk a jogot a hozzászólása szerkesztéséhez, törléséhez és a közzététel megtagadásához.