Rólunk írták!

Tisztelt Kardirex Egynapos Sebészeti Centrum!
2012.01.20-án voltam műtéten. A szolgáltatással, az orvossal, a műtéti team munkájával, a nővérszolgálattal, ellátással, tisztasággal nagyon elégedett vagyok.
V. A. , 2012-01-25
Mellműtétem során mindennel maximálisan elégedett voltam! Operáló orvosom szép és kiváló munkát végzett! A műtétet végző csapat szimpatikus, kedves, szinte családias, szakmailag kiváló. A nővérszolgálat átlagon felüli, nagy odafigyeléssel, precizitással végezte munkáját. Az ellátásban, étkezésben, tisztaságban szintén a maximumot nyújtották.
Köszönöm szépen, párom nevében is.
J. E. , 2012-01-23
A műtétet végző orvost régóta ismerem, dr.Németh Zsuzsannát!
Szaktudását tisztelem és nagyra tartom. Az elvégzett műtétet becsülettel és szakszerűen látta el.
Nővérek munkájával is elégedett vagyok.
Higiénia és tisztaság is rendben van!
T. Károly , 2012-01-20
Farkas József bősárkányi lakos vagyok. 2012. január 20-án műtöttek horkolás ellen.
A Sebészeti Centrumról csak jókat tudok mondani. A vizsgálatot, majd a műtétet végző doktornő nagyon kedves, mindenre kiterjedően elmagyarázta a betegség okát-gyógyítását. Az operációt úgy végezte, hogy én, aki retteg a "fehér köpenytől", első pillanattól kezdve nyugodtan tűrtem, tudva, hogy jó kezekben vagyok.
A főnővér kedvessége - mosolygós arca - megnyugvást adott, a kedvesség sugárzott az ambulancia minden dolgozójából. Az osztály felszereltsége, tisztasága, dolgozóinak hozzáállása osztályon felüli.
Külön köszönet a hozzátartozómról való gondoskodásért.
Hála Önöknek!
Kívánok Önöknek jó egészséget, kitartást. Csak így tovább!
F. József , 2012-01-20
Mindennel tökéletesen elégedett voltam!
Volt már 2 mellműtétem, de az altatóorvosi konzultáció sosem volt még ilyen részletes, alapos, mint Nyilas doktoré. Győrffy doktor úr kiváló munkát végzett! Az eredmény felülmúlja a várakozásaimat.
A szoba otthonos, az ágy nagyon kényelves, a nővérek maximálisan segítőkészek és kedvesek.
Az étel finom és bőséges volt.
Köszönöm a remek ellátást az egész csapatnak!
Hamarosan újra igénybe veszem szolgáltatásaikat! 🙂
Nné. B. J. , 2012-01-20
Nagyon meg voltam elégedve mindennel. Kellemes környezet és kedvesség vett körbe, mindenki nagyon aranyos volt. Kiváló orvosi ellátásban részesültem. Mindenkinek csak ajánlani tudom. További jó és sikeres munkát kívánok.
L. T. , 2012-01-18
Egynapos sebészeti műtéti beavatkozás utáni lábadozásom alatt írom e sorokat. Az orvosok, nővérek munkájával, a tisztasággal teljesen elégedett vagyok - hiszen ezért is választ az ember magánklinikát. Azért, hogy mindezek - a szaktudás, a teljeskörű ellátás odafigyeléssel és kedvességgel párosulva, tiszta, kulturált környezetben - természetes velejárói legyenek az orvosi ellátásnak. Mindezekben nem kellett csalódnom, sőt bármily furcsa, a műtéti napra úgy gondolok, mint egy kellemesen eltöltött napra.
Elgondolkodtam, mi az, ami miatt csak jó érzés tölt el - amúgy egyáltalán nem kellemes helyzetbe kényszerítő betegségem okán - ha visszaidézem a nap eseményeit. Mi az a plusz, ami miatt lényeges különbséget érzek az eddigi orvosi intézményi tapasztalataim és a mostani között?
A válasz: mert nem éreztem magam betegnek, "ketteskének", kiszolgáltatottnak.
Sőt, állandó figyelemben részesültem. Orvosaim megbeszélték velem a betegséget, a műtétet és következményeit, mindezeket nem nem sietve, kérdéseket feltéve s a válaszokat meghallgatva tették. A nővérek, asszisztensek a legnagyobb kedvességgel, empátiával fordultak felém.
Köszönet dr.Vasas Norbert úrnak és a teamnek!
"Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak." (Christopher Moore)
K. B. K. , 2012-01-15
Tisztelt Sebészeti Centrum Dolgozói!
Az Önök maximális szakmai tudásának kitűnő emberi hozzáállásának köszönhetem, hogy többéves látásproblémáim szinte egyik napról a másikra gyökeresen megoldódtak. Az Önök munkája sok idős ember életminőségét, életvitelét, életkedvét megjavítva családokon segítenek.
Külön köszönettel tartozom Sterba Tibornénak, aki kedves felvilágosítása, segítsége juttatott ehhez a műtéthez.
Tisztelettel, hálával, köszönettel és szeretettel gondolok ÖNÖKRE.
B. Sándor , 2012-01-12
A szolgáltatással elégedett voltam, operáló orvos munkája is elismerést érdemel, a műtéti team, nővérszolgáltatás előzékeny, segítőkész és megnyugtató volt.
Köszönettel és tisztelettel.
O. József , 2012-01-12
Szakszerű ellátás, profi szakorvosokkal és kedves, barátságos nővérekkel, újszerű környezetben.
A , 2012-01-12

Írjon a vendégkönyvünkbe!

 
 
 
 
 
 
A * csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
Az email címét nem tesszük közzé.
Biztonsági okokból az IP címét (52.87.253.202) tároljuk.
Hozzászólása az Adminisztrátor felülvizsgálata után lesz látható.
Fenntartjuk a jogot a hozzászólása szerkesztéséhez, törléséhez és a közzététel megtagadásához.

MENU
×
MENU