Mezoterápia

Mi a mezoterápia?

A mezoterápia egy olyan orvos-esztétikai beavatkozás, amely jelenleg a legkorszerűbb és leghatékonyabb hatóanyag-bejuttatási módszer. Egyedülálló módon képes áttörni a bőr barrier rétegén, lehetővé téve a hatóanyagok megfelelő mélységbe jutását, ahol gyorsan és látványosan fejtik ki hatásukat. Mezoterápia során nincs hatóanyag veszteség, a személyre szabottan kiválasztott hatóanyagkoktél a legideálisabb helyre, a szövetekbe és sejtekbe jut.

Mire jó a mezoterápia?

  • Öregedő arc, nyak, kézhát, dekoltázs bőrének, ráncainak kezelésére
  • A bőr rugalmasságának, feszességének fokozására
  • Pigmentfolt kezelésére
  • Hajhullás, kopaszság, fejbőr korpásodás kezelésére
  • Aknés hegek kezelésére
  • Striák halványítására, kezelésére

Milyen hatóanyagokat használunk?

Csak steril, elsősorban vizes bázisú mixtúrákat alkalmazunk, amelyben a különböző hatóanyagoknak összeférhetőnek, szinergistának, sőt potencírozóknak kell lenniük.
A Dermaheal termékek gyártója, a Ceragen cég, világelső a biomimetikus peptideket és növekedési faktorokat tartalmazó termékek előállításában.
A növekedési faktorok olyan fehérjék, a melyek sejtfelszíni receptorokhoz kötődve szabályozzák a kollagén-, elasztin- és hialuronsavtermelést.
A biomimetikus peptidek szintén fehérjék, amelyek részt vesznek a sejtek közötti kommunikációban. A test olyan folyamataira vannak hatással, mint a bőrregenáció, hidratáltság, melanintermelés, sebgyógyulás, hajnövekedés.

A mezoterápia módszere

A gyógyászati és kozmetikai hatóanyagok akkor fejtik ki hatásukat, ha pontosan oda kerülnek, ahol be szeretnénk avatkozni a szervezet működésébe. Ez a legegyszerűbben atraumatikus mikroinjekciókkal érhető el. Csak steril hatóanyagok adhatók be, és a kezelés során megfelelő higiénés feltételeket biztosítani kell. Ez azt jelenti, hogy kizárólag steril, egyszerhasználatos fecskendőkkel, tűkkel ill. alaposan fertőtlenített bőrfelületen történik a beavatkozás, hiszen a testfelületen mikrosérülések keletkeznek. A technika előrehaladtával a kezeléseket ma már gépiesítették: az egyénre szabott koktéllal megtöltött injekciós fecskendőt automata adagolópisztolyba helyezzük. A kezelőorvos a beszúrás mélységét, gyakoriságát és a beadott mennyiséget beállítja a pisztolyon. A terápia gyors, viszonylag fájdalommentes, és az eredmény már 1-2 kezelés után is látható, 3-4 kezelés után pedig nyilvánvaló. Fontos tudni, hogy a mezoterápiás kezelés egyszerre alapul a tűszúrások és a beadott hatóanyagok hatásán. A tűszúrások hatására az apró mikrosérülések következtében természetes módon serkentjük a bőr saját kollagéntermelését.


Mezoterápiás (Mezopen/Dermapen) kezelés csomagár

Magánklinikai ár: 21 000 HUF | fizetési lehetőségek

Bérlet (5 alkalom): 93 000 HUF | fizetési lehetőségek
melynek tartalma:

  • Megjegyzés: dermaroller kezelések esetén a dermaroller ára +14 000 HUF a kúra teljes időtartamára.

részletek


Hajas fejbőr Drakula (PRP) kezelés

Magánklinikai ár: 36 000 HUF | fizetési lehetőségek

részletek


Hajhullás elleni fejbőrkezelés

Magánklinikai ár: 22 500 HUF | fizetési lehetőségek

Bérlet (10 alkalom): 205 000 HUF | fizetési lehetőségek
részletek


Pigmentfoltok kezelése

Magánklinikai ár: 12 000 HUF | fizetési lehetőségek

részletek