Arcbőr Drakula (PRP) kezelés

Mycells („drakula”) terápia

Drakula terápia – „Az örök fiatalság titka?”

A Drakula terápia egy forradalmi bőrregeneráló módszer. Ennek az autogén eljárásnak a során saját vér felhasználásával állítanak elő vérlemezkékben gazdag plazmát (PRP), mely a trombocitákon kívül koncentráltan tartalmaz limfocitákat valamint növekedési faktorokat. A PRP-t injekcióval vagy mezoterápiás módszerekkel visszajuttatva a szervezetbe felgyorsítja a normál gyógyulási folyamatot a kollagén termelés serkentésével, az érellátás helyreállításával és szöveti regeneráció által. Ez az eljárás hosszú távon a bőr megfiatalodását eredményezi, mellékhatások nélkül. A PRP-t évek óta széles körben használják a plasztikai sebészetben, ortopédiában, fogászatban és nehezen gyógyuló sebek esetén. Amellett, hogy biztonságos, rendkívül hatékony kezelés.

Mivel ez a módszer a testünkben végbemenő természetes folyamatokon alapszik, általában legalább 3 alkalom és körülbelül 3-4 hónap elteltével eredményez látványos változást. Ez alatt az idő alatt kollagén hálózat és új szövet épül a bőr mélyén. A kezeléssorozat után a bőr érezhetően feszesebbé, élettelibbé és kevésbe ráncossá válik.

Ezek a pozitív változások jellemzően a páciensek nagy többségénél 1-2 éven át megmaradnak. A kívánt hatás megőrzése szükség lehet utólagos fenntartó kezelésekre. Emellett kitűnő segédkezelése lehet a lézeres-, botox-, hámlasztó- vagy feltöltő módszereknek – jelentősen fokozhatja a hatékonyságukat.

A PRP ELŐNYEI

  • Serkenti a kezelt bőrfelület szöveteinek újjáépülését
  • Elősegíti a ráncok mélységének csökkenését a kollagéntermelés serkentésével és javítja a bőr tónusát, texturáját
  • Biztonságok, mivel a páciens saját véréből készül
  • Még a szem alatti területen is biztonsággal használható
  • Nincs fertőzésveszély
  • Nem okoz allergiát
  • Nem toxikus
  • Teljesen természetes, idegen anyagok nélkül!

A KEZELÉS

A kezelés megkezdése előtt az orvos felszív 10-20 mililiter vért egy speciális üveg vákuum csőbe, mely a készlet része. Ez egy rutin eljárás, mely nem okoz nagyobb kellemetlenséget a megszokott vérvételnél. Ezután a vért tartalmazó kémcsövet centrifugába helyezi, hogy a vér alkotóelemei szétváljanak, kinyerve ezáltal a PRP-t, amelyet visszafecskendez a bőrbe.

A kezelést konzultáció előzi meg, amelyen az orvos tájékozódik a páciens egészségi állapotáról. A kezelés megkezdéséhez 3 hónapon belüli negatív laborvizsgálat szükséges (vérkép, májenzimek).


Magánklinikai ár: 90 000 HUF | fizetési lehetőségek

MENU
×
MENU