Bioszálas arcbőrfeszesítés

Bioszálas arcbőrfeszesítés (Arcfiatalítás szálbehúzással)

A legjobb és legújabb technika a laza bőrszövetek feszesítésére és emelésére.

Mi is az a bioszálas arcbőrfeszesítés (Thread Lifting)?

A kor előrehaladtával az arc tartószerkezete gyengül, mely általában megereszkedett hatást hoz létre olyan területeken, mint az arc, a szemöldök, a szem környéke, az állkapocs és a nyak.
A Thread lifting olyan új, minimálisan invazív orvos esztétikai kezelés, ahol hajszálvékony sebészeti varró fonalakat/szálakat szúrunk be tűk segítségével a kezelt területbe. A kezelés során a Fine Thread Contour Therapy (FTC) módszert alkalmazzuk, ahol a szálak sterilek, bőrbarát anyagból készülnek és idővel felszívódnak. A szúrások és a szálak helyén regenerációs folyamatok indulnak be. Ez a bőrmegújító hatás stimulálja a kollagéntermelést, felgyorsítja a helyi mikrokeringést, ezáltal megindul a bőrfeszesítés és emelő hatás. Az eredmény azonnal látható, azonban további hatásfokozódás várható a kezelést követő hónapokban. A beültetett szálak nem csupán támasztanak, hanem a kollagén indukciós hatásuknál fogva olyan irányba feszítik a bőrt, amilyen irányban befűztük őket. Ezt a hatást vektoriális kollagén indukciónak nevezzük. Így a beültetett szálak körül új kötőszövet képződik, amely azután is támasztja, feszesen tartja a bőrt, miután a szálak felszívódtak. A hatás a kezelések ismétlésével fokozható, az ismétlő kezeléseknél általában már kevesebb szál beültetésére van szükség. Legnagyobb előnye, hogy rövid idő alatt elvégezhető látható sebhelyek nélkül és a hatása akár 2 évig is eltarthat.

Mi történik a kezelés alatt?

A kezelés felületi érzéstelenítésben, érzéstelenítő krém alkalmazásával történik. Egy vezető tű segítségével vezetjük be a felszívódó fonalakat a bőr mélyebb rétegébe. A kezelés kb. fél-egy órát vesz igénybe, a beültetett szálak mennyiségétől függően.

Ki a legalkalmasabb a Thread Lifting kezelésre?

Minden olyan beteg, aki javítani szeretné arca megjelenését és nem akarja alávetni magát sebészeti arcplasztikának. Az ideális páciens 35-55 év közötti. Az eljárás egyaránt sikeres nők és férfiak körében.

Mik a kezelés előnyei?

– egyszerű, veszélytelen alkalmazás
– rövid gyógyulási idővel és kis fájdalommal jár
– eredménye tartós, akár 2 évig is eltarthat
– a kezelés biztonságos, a vérzési kockázat minimális
– nincs sebhely, minimális intervenció, gyors és egyszerű eljárás
– 100%-ban felszívódó szálak

Milyen mellékhatásai vannak a kezelésnek?

Előfordulhat bevérzés, duzzanat és enyhe fájdalom a beavatkozás helyén, de ezen panaszok pár nap alatt maradéktalanul elmúlnak.


Magánklinikai ár:  30 000 HUF | fizetési lehetőségek

melynek tartalma:

  • 10 steril, bőrbarát felszívódó szál
  • beavatkozás felületi érzéstelenítésben
MENU
×
MENU