Mellnagyobbítás implantátum beültetésével

A beavatkozás / kezelés leírása

Napjainkban talán a leggyakoribb plasztikai beavatkozások egyike. A testalkathoz viszonyítva kisebb mellek gyakran okoznak lelki problémát. Lehet veleszületett, de gyakran szülést, szoptatást, testsúlyváltozást követõen alakul ki. A leggyakrabban szilikon géllel töltött protézist használunk, mivel ezen implantátumok tapintata, állaga hasonlít leginkább a normál emlõállományhoz.

A mai modern implantátumok ún. coheziv géllel töltöttek, ami biztosítja, hogy esetleges sérülés esetén is egy tömegben marad a szilikon gél. A modern implantátumot meghatározott idõnként cserélni nem kell, terhességet és a szoptatást nem zavarja.

Intézményünkben kizárólag prémium kategóriás, FDA minősítéssel is rendelkező implantátumokat használunk. A kerek, texturált implantátumok esetén a gyártó cég anyagmeghibásodás esetére örök garanciát vállal.

Az implantátumok kiválasztása egyedi mérlegelést igényel, hiszen alkalmazhatunk kerek vagy csepp formájú, sima vagy texturált felszínû, magas, extra vagy ultra magas profilú implantátumot. A kiválasztás a mellkas, a mell méretétõl, alakjától és az elérni kívánt nagyságtól függ.

Az implantátumot helyezhetjük emlõállomány alá, vagy részlegesen a mellizomzat alá. Az implantátum behelyezése történhet a mell alatti áthajlási redõbõl, a bimbóudvar határán vagy a hónaljban ejtett metszésen keresztül, melynek megválasztása az implantátum nagyságától, fajtájától, a bimbóudvar méretétõl és az elvárástól függ.

Az elõzetes vizsgálatok elvégzését követõen a mûtétet altatásban végezzük. Ezt követõen általában 1 napos intézeti bennfekvés szükséges. A varratokat 2 hét múlva távolítjuk el. Mûtétet követõen 6 hétig állandó speciális melltartó viselése ajánlott. A hegvonal kezelésére krém használata javasolt.


Magánklinikai ár: 1 550 000 HUF-tól | fizetési lehetőségek

melynek tartalma:

  • műtét előtti laborvizsgálatok, EKG
  • anaesthesiológiai vizsgálat
  • műtét altatásban
  • implantatum (1 pár prémium minőségű, kerek texturált)
  • hotelszolgálat, 1 éjszaka, teljes ellátás 
  • speciális melltartó
  • folyamatos orvosi, ill. nővéri felügyelet
  • kontrollvizsgálatok, varratszedés

Megjegyzés: Műtéti időpont foglalás 15% foglaló befizetésével!


Képgaléria

Az altatásról

Rövid információ az aneszteziológiai beavatkozásainkról.