Mellnagyobbítás implantátum beültetésével

A beavatkozás / kezelés leírása

Napjainkban talán a leggyakoribb plasztikai beavatkozások egyike. A testalkathoz viszonyítva kisebb mellek gyakran okoznak lelki problémát. Lehet veleszületett, de gyakran szülést, szoptatást, testsúlyváltozást követõen alakul ki. A leggyakrabban szilikon géllel töltött protézist használunk, mivel ezen implantátumok tapintata, állaga hasonlít leginkább a normál emlõállományhoz.

A mai modern implantátumok ún. coheziv géllel töltöttek, ami biztosítja, hogy esetleges sérülés esetén is egy tömegben marad a szilikon gél. A modern implantátumot meghatározott idõnként cserélni nem kell, terhességet és a szoptatást nem zavarja.

Intézményünkben kizárólag prémium kategóriás, FDA minősítéssel is rendelkező brazil SILIMED implantátumokat használunk. A kerek, texturált implantátumok esetén a gyártó cég anyagmeghibásodás esetére örök garanciát vállal.

SILIMED.hu

Az implantátumok kiválasztása egyedi mérlegelést igényel, hiszen alkalmazhatunk kerek vagy csepp formájú, sima vagy texturált felszínû, magas, extra vagy ultra magas profilú implantátumot. A kiválasztás a mellkas, a mell méretétõl, alakjától és az elérni kívánt nagyságtól függ.

Az implantátumot helyezhetjük emlõállomány alá, vagy részlegesen a mellizomzat alá. Az implantátum behelyezése történhet a mell alatti áthajlási redõbõl, a bimbóudvar határán vagy a hónaljban ejtett metszésen keresztül, melynek megválasztása az implantátum nagyságától, fajtájától, a bimbóudvar méretétõl és az elvárástól függ.

Az elõzetes vizsgálatok elvégzését követõen a mûtétet altatásban végezzük. Ezt követõen általában 1 napos intézeti bennfekvés szükséges. A varratokat 2 hét múlva távolítjuk el. Mûtétet követõen 6 hétig állandó speciális melltartó viselése ajánlott. A hegvonal kezelésére krém használata javasolt.


Magánklinikai ár: 850 000 HUF | fizetési lehetőségek

melynek tartalma:

  • műtét előtti laborvizsgálatok, EKG
  • anaesthesiológiai vizsgálat
  • műtét altatásban
  • implantatum (1 pár)
  • hotelszolgálat, 1 éjszaka, teljes ellátás (2-4 ágyas kórteremben)
  • speciális melltartó
  • folyamatos orvosi, ill. nővéri felügyelet
  • kontrollvizsgálatok, varratszedés

Képgaléria

Az altatásról

Rövid információ az aneszteziológiai beavatkozásainkról.