TB-finanszírozott műtétek

TB-finanszírozott műtétek

2017-05-25
/
Comments Closed

2017. február 1-től műtéteink többsége TB-finanszírozottan igénybe vehető!

A KARDIREX Egynapos Sebészeti Centrumban egyes beavatkozások már TB finanszírozás keretében is igénybe vehetők. Ennek feltétele, hogy a páciens érvényes TAJ kártyával rendelkezzen, valamint lakóhelye Győr legyen.

A Nemzeti Egészségügyi Alapkezelővel (korábban OEP) kötött finanszírozási szerződésünk alapján az egynapos sebészeti műtét költségét (altatás, érzéstelenítés, műtét, kontrollvizsgálat, varratszedés) ezekben az esetekben a Kardirex Egészségügyi Központnak a Nemzeti Egészségügyi Alapkezelő téríti.

Pácienseinknek lehetőséget biztosítunk kiegészítő térítési díj megfizetése mellett magánklinikai kényelmi szolgáltatásaink együttes igénybevételére. Ebben az esetben TB-finanszírozott műtétek esetén is emelt szintű, magánklinikai színvonalú szolgáltatásokat tudunk pácienseinknek biztosítani.

Kényelmi szolgáltatásainkat Szolgáltatási Szabályzatunk, a kényelmi díjak mértékét annak melléklete tartalmazza.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy társadalombiztosítási finanszírozási szerződésünk nem terjed ki a műtétet megelőzően végzett szakorvosi vizsgálatok finanszírozására, így ezek a konzultációk pácienseink számára díjkötelesek.

Azon betegeink számára, akik nem rendelkeznek érvényes TAJ kártyával, beavatkozásainkat magánklinikai ellátásként végezzük.

Comments are closed.