Forgatócsoport érkezett!

2024. augusztus. 12.Forgatócsoport érkezett!

Izgalmas nap a Kardirex Központban – Forgatócsoport érkezett!

 

Júniusban különleges esemény helyszíne volt a Kardirex Központ, hiszen egy forgatócsoport látogatott el hozzánk, hogy bemutassák a szemsebészet területén végzett munkánkat. A stáb elsősorban a szemsebészet, azon belül is a szürkehályog műtétre koncentrált, és részletes videóanyagokat készítettek a műtéti folyamatról.

 

A nap során a stáb találkozott két páciensünkkel is, akik készségesen megosztották velük történetüket. Elmondták, hogyan változott meg életük a szürkehályog-diagnózis után, és miért döntöttek a műtét mellett. Ezek a személyes beszámolók hiteles képet adnak a műtéti beavatkozás fontosságáról és hatékonyságáról.

 

A forgatás nem csak a műtétekről szólt. Körbevezettük a stábot a központban, ahol megismerkedtek csapatunk tagjaival és betekintést nyertek az egynapos sebészet mindennapjaiba. Megmutattuk, hogyan készítjük elő a pácienseket a műtétre, és hogyan fogadjuk őket utána.

 

A forgatócsoport interjút készített dr. Pesztenlehrer Norbert, szemész főorvossal is, aki részletesen beszélt a szürkehályog kezelésének fontosságáról, az alkalmazott technológiákról és az eljárás előnyeiről.

 

Örömmel várjuk, hogy megoszthassuk a kész anyagokat, amelyek mélyebb betekintést nyújtanak a központunkban végzett munkánkba és a pácienseink életét megváltoztató beavatkozásokba.

 

 

 

Vissza a hírekhez