"Megörököltem ezt a történetet"

2023. december. 10."Megörököltem ezt a történetet"

A Győri Balettel való együttműködésünk az idén jubilál, húszéves, a cégünk pedig harmincéves. Ez meghatározta az elmúlt egy évünket: egyrészről a társulattal is készültünk a húszéves évfordulónkra, másrészről pedig a harmincéves jubileumi ünnepségünk házigazdája is a Győri Balett volt egy különleges táncelőadással. E köré építettük fel a Kardirex harmincas évfordulójának PR-tevékenységét is. Megörököltem ezt a történetet. Az első együttműködés az édesapám, a Kardirex Egészségügyi Központ ügyvezető igazgatója és a balett akkori igazgatója, Kiss János barátságán alapult. Mi ezt vittük tovább a jelenlegi igazgatóval, Velekei Lászlóval.

 

Azt szoktam mondani, két munkahelyem van: az egyikben a szakmámat végzem, pénzt keresek, és a cégünk gazdasági stabilitását biztosítom, így tudok időt és forrást teremteni arra, hogy a másik, önkéntes munkámban a legjobb tudásom szerint rájuk vigyázzak. Gyakorlatilag együtt élünk, lélegzünk, próbálunk, tervezünk-szervezünk, és sokszor a turnékon is részt veszek. A társulattal kialakult közvetlen kapcsolatnak köszönhetően megnyugvást ad nekik, hogy mindig elérhető vagyok. Nekem pedig fontos, hogy mindenkit személyesen ismerek, tudom, kinek mi a gyengéje, kire hogyan kell vigyázni, figyelni

 

Édesapja húsz évvel ezelőtt, 2003-ban alapította a Kardirex Művészeti Díjat: idén már nemcsak táncművészeti kategóriában osztottak ki díjakat, hanem a háttérben dolgozók munkáját is elismerték. 2023-ban Szentiványi Richard táncművész és Csepi Alexandra dramaturg nyerte a félmillió forintos pénzjutalommal járó díjat. Emellett minden évben egy egyedi festményt is átadnak a nyerteseknek, amelyet Vasas Norbert tulajdonostársa, Dr. Hegyi Ilona készít, külön erre az alkalomra.  

 

forrás: https://www.artisbusiness.hu

Vissza a hírekhez